Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Pročitajte ih: Khloe Kardashian kontaktirala ljubavnicu svog zaručnika, ova objavila poruke
Instagram

ZAŠTO NE KRENE DALJE?

Pročitajte ih: Khloe Kardashian kontaktirala ljubavnicu svog zaručnika, ova objavila poruke

Khloe Kardashian kontaktirala je najnoviju ljubavnicu svog zaručnika, NBA košarkaša Tristana Thompsona.

To je otkrila sama ljubavnica, model Sydney Chase, koja je otkrila i kako se s nevjernim košarkašem spetljala u siječnju ove godine, ali samo zato što joj je tvrdio kako je slobodan. "Bio je jako dobar, svašta smo radili", poručila je u jednom podcastu, a zatim je otkrila kako je sve završila kada je saznala da je i dalje s Khloe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney� (@sydneychasexo)

Sydney je naknadno otkrila kako ju je Tristan posljednji put kontaktira dan nakon rođendana kćerkice True koju ima s Khloe, ako ne računamo dan nakon što je afera izbila u medije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Screenshotove poruka reality zvijezde, 23-ogodišnji model je objavio sam, a radi se o dvije poruke u kojima piše: "Hey Sydney, Khloe je" i "Nadam se da možemo razgovarati i povjerenju" s emotikonima ruku koje mole.

(FOTO: Instagram)

Nitko od glavnih aktera još uvijek nije komentirao najnovije vijesti, no Sydney je nastavila uživati u medijskoj pažnji koju je dobila pa samo objavljuje zanosne fotografije na Instagramu na kojem je dobila desetke tisuća novih obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney� (@sydneychasexo)

S druge strane, javnosti nije jasno zašto se Khloe i dalje ponižava zbog Tristana koji ju je ponizio previše puta s drugim ženama, a i nakon zaruka je pokazao kako očito ne misli stati s takvim ponašanjem.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!