Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Na Havajima: Ovako je izgledalo vjenčanje Billa i Melinde Gates prije 27 godina
YouTube Screenshot

mladi i zaljubljeni

Na Havajima: Ovako je izgledalo vjenčanje Billa i Melinde Gates prije 27 godina

Na YouTubeu se nalazi njihova snimka s vjenčanja, a mnogi su komentirali kako izgledaju zaista zaljubljeno i sretno.

Bill i Melinda Gates šokirali su svijet priopćenjem da se razvode nakon 27 godina braka. "Nakon puno razmišljanja i puno rada na našem odnosu, odlučili smo okončati naš brak", započeo je Bill na Twitteru. Nakon kraćeg opisa braka koji je potrajao 27 godina, Gates je rekao da oboje i dalje dijele vjeru u misiju njihovih fundacija. Post je potpisan s "Melinda Gates i Bill Gates."

(FOTO: Instagram) 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njihovu objavu New York Times je popratio konstatiranjem da su se Gatesi skupa prometnuli u vodeće figure svjetske borbe protiv covida-19, te da će njihov razlaz vjerojatno izazvati "udarne valove" kroz svijet filantropije, javnog zdravstva i biznisa.

>>Kći Billa Gatesa komentirala razvod svojih roditelja na Instagramu

Ubrzo se oglasila i njihova najstarija kći Jennifer Gates. 25-ogodišnjakinja se poslužila Instagramom kako bi zamolila za privatnost u ovim teškim vremenima. "Do sada su mnogi od vas čuli vijest da se moji roditelji razvode. Bilo je to izazovno vrijeme za cijelu našu obitelj. I dalje učim kako se nositi s emocijama. Neću osobno dalje komentirati ništa oko razvoda, ali molim vas znajte da mi vaše lijepe riječi i podrška puno znače. Hvala vam što razumijete našu želju za privatnošću dok se krećemo u sljedeću fazu našeg života", poručila je u storyju.

(FOTO: Instagram) 

Inače, Bill i Melinda upoznali su se krajem osamdesetih kada se ona zaposlila u njegovoj tvrtci, vjenčali su se 1. siječnja 1994. na havajskom otoku Lanai, a zajedno su dobili troje djece. 

Na YouTubeu se nalazi njihova snimka s vjenčanja, a mnogi su komentirali kako izgledaju zaista zaljubljeno i sretno. 

1996., dvije godine nakon vjenčanja, Melinda je napustila Microsoft kako bi se brinula o djeci. U svojim je mamoarima pisala kako se u to vrijeme osjećaja usamljenom u braku jer je on uvijek bio preopterećen poslom. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!