Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Billie Eilish prvi put pokazala tetovažu koju je rekla da će skrivati od javnosti
Instagram

mnogi kažu da je licemjerna

Billie Eilish prvi put pokazala tetovažu koju je rekla da će skrivati od javnosti

Uvukla se u seksi kombinacije, donje rublje, štikle i haltere te pokazala svoju potpuno drugačiju stranu.

Billie Eilish već je nekoliko godina prava senzacija glazbene scene na koju je donijela sasvim novi zvuk. Postala je zvijezda dok je još bila tinejdžerica, a reda uspjeh za uspjehom. Do nedavno je njezin zaštitni znak bila crno-zelena kosa koju je nedavno ofarbala u platinasto plavo i doslovno šokirala sve.

A onda je još jednom iznenadila sve obožavatelje. Naime, vrećasta i široka izdanja zamijenila je seksepilnim i takva pozirala za naslovnicu časopisa "Vogue"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Što se događa s Billie Eilish? Uvijek zakopčana do grla, a sada pozirala u donjem rublju

 

Uvukla se u seksi kombinacije, donje rublje, štikle i haltere te pokazala svoju potpuno drugačiju stranu. A osim toga, fanovi su primijetili još jednu stvar - njezinu tetovažu. Od javnosti ju je krila najmanje četiri mjeseca, a kada ju je napravila, izjavila je da je fanovi nikada neće vidjeti.

 

No, izgleda da je svoju odluku promijenila, a potez ne smatra licemjernim. "Odjednom ste licemjer ako želite pokazati svoju kožu. Pokazivanje tijela i pokazivanje kože ili ne pokazivanje ne bi vam trebalo oduzeti nikakvo poštovanje", rekla je Bille za Vogue.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!