Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kendall prošetala u tenisicama i trapericama koje su poprilično 'visile' s nje
www.profimedia.hr

zar je još smršavila?

Kendall prošetala u tenisicama i trapericama koje su poprilično 'visile' s nje

Paparazzi su je ulovili dok je šetala s prijateljem Faijem Khadrom, a svu su pažnju privlačile njene traperice koje je doslovno navlačila prema gore dok je hodala.

Čini se da je i jedina prava manekenka Kardashian-Jenner obitelji odlučila (bespotrebno) skinuti koji kilogram prije ljeta.

Iako je Kendall Jenner oduvijek bila najvitkija sestra obitelji koju ne 'krase' umjetne obline, ona se nikada nije zamarala hranom kao njene sestre te je uživala u svojoj zahvalnoj genetici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, čini se da je možda stres ili prisutnost sestara koje naporno treniraju prije ljetnih mjeseci utjecao na nju jer je Kendall mršavija no ikad. 

(FOTO: www.profimedia.hr)

Paparazzi su je ulovili dok je šetala s prijateljem Faijem Khadrom,  a svu su pažnju privlačile njene traperice koje je doslovno navlačila prema gore dok je hodala. 

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako Kendall i u opuštenim izdanjima izgleda odlično, ovaj put ju je model traperica poprilično iznevjerio. 

Inače, Kendall osim na manekenskoj karijeri radi i na onoj poduzetničkoj, a posvećena je svom brendu '818' koji proizvodi tequilu.

>>Čini iznimku za sestru? Hvali se zdravim lifestyleom, a sada je viđena kako pije kontroverznu tekilu

Iako je brend otpočetka kontroverzan jer po mišljenju nekih ne poštuje meksičku kulturu, Kendall ga i dalje reklamira gdje god stigne, a bilježi i sjajnu prodaju.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!