Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Nestašnog milijardera supruga uhvatila kako je vara: Ova je žena krivac za raspad braka Billa Gatesa?
www.profimedia.hr

Ljubavnica?

Nestašnog milijardera supruga uhvatila kako je vara: Ova je žena krivac za raspad braka Billa Gatesa?

Društvene mreže posljednjih dana gore od komentara da je Kineskinja Zhe Wang kriva za razvod Billa Gatesa.

36-ogodišnja Zhe Shelly Wang je zatim u objavi na kineskoj društvenoj mreži Weibu, kritizirala "neutemeljene glasine" da je imala aferu s Billom Gatesom. Sve je i vrlo oštro demantirala. "Prvotno sam mislila da će glasina nestati sama od sebe, ali nisam očekivala da će to postati luđe nego što je bilo. Hvala vam na brizi tijekom protekla 24 sata putem privatnih poruka i prijatelja koji su mi pomogli da rastjeram glasine", poručila je.

Wang je radila za Gatesa kao prevoditeljica, a prethodno je bila stjuardesa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Tajni život milijardera: Unatoč sretnom braku, jedan vikend godišnje provodio je sam s bivšom djevojkom

Podsjetimo, Bill i Melinda Gates šokirali su svijet priopćenjem kako se razvode nakon 27 godina braka. "Nakon puno razmišljanja i puno rada na našem odnosu, odlučili smo okončati naš brak", započeo je Bill na Twitteru. Nakon kraćeg opisa braka koji je potrajao 27 godina, Gates je rekao da oboje i dalje dijele vjeru u misiju njihovih fundacija. Post je potpisan s "Melinda Gates i Bill Gates".

Spominjala se tu i Billova bivša djevojka, poduzetnica i investorica Ann Winblad s kojom je Bill unatoč braku provodio jedan vikend godišnje u njezinoj kući na plaži bez supruge koja je to navodno odobravala. O Ann se pisalo još davne 1997. godine. Novinar  Walter Isaacson u svojoj priči o uspjehu Billa Gatesa napisao je sljedeće: " Gates ima dogovor sa suprugom da on i Ann mogu nastaviti tradiciju i provoditi jedan zajednički odmor sami. Svakog proljeća, baš kao što su to činili više od desetljeća, Gates provodi produženi vikend s Winblad u kućici na plaži u Outer Banksu u Sjevernoj Karolini, gdje voze buggije po pijesku, puštaju zmajeve i šetaju plažom."

Radi se o kući na plaži čija je vlasnica upravo Ann, a ona se iznajmljuje od 2016. godine. Iako je Bill jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, kuća je uređena vrlo skomno te mnogi nikada ne bi rekli da u njoj bravi veličina poput njega. Ann danas ima 70 godina, no njihova druženja u spomenutoj kući uvijek su se opisivala kao "druženje i povezivanje starih prijatelja". 

>> Kći Billa Gatesa komentirala razvod svojih roditelja na Instagramu

Bivši par upoznao se 1984. godine na kompjuterskoj konferenciji Ben Rosen - Esther Dyson i na početku su održavali virtualne spojeve. Prekinuli su tri godine kasnije, jer Bill nije bio spreman za obitelj, dok je pet godina starija investitorica to jako htjela. Unatoč prekidu, ostali su bliski prijatelji, a navodno je od nje tražio blagoslov kada se odlučio vjenčati s Melindom. Ann mu je dala pritisak smatraju kako je ona pravi izbor, jer je "intelektualno izdržljiva".

Hoće li bivši par sada obnoviti romansu, to nam tek ostaje vidjeti.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!