Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Preminuo otac pjevačice Adele zbog kojeg je imala traume: Do smrti je pokušavao izgladiti odnos s njom
Instagram

Počivao u miru

Preminuo otac pjevačice Adele zbog kojeg je imala traume: Do smrti je pokušavao izgladiti odnos s njom

Otac slavne britanske pjevačice Adele, Mark Evans, preminuo je u 57. godini.

Izvor The Suna otkriva kako Mark Evans do svog kraja nije uspio izgladiti odnose s kćeri, unatoč pokušajima da se stvari poprave.

Do kraha njihovog odnosa došlo je 2011. godine zbog intervjua, no Mark od samog početka nije bio uzoran otac, već je 30-ogodišnju pjevačicu napustio dok je još bila dijete. Kako je sama otkrila, zbog toga je imala problema s pronalaženjem ljubavi, jer se bojala napuštanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Evans je 2013. godine otkrio da ima rak crijeva, a tada je u jednom intervjuu istaknuo da sve što želi jest svoju kći natrag.

Također, javno je priznao kako je bio loš otac koji je imao velikih problema s alkoholom, a znao je piti po dvije litre votke dnevno i tako tri godine. I sam je bio iznenađen kako je ostao živ. "Sramim se", zaključio je prije nekoliko godina.

Živio je u maloj iznajmljenoj kući u Bridgenu u Južnom Walesu i zarađivao između 50 i 100 funti dnevno kao dostavni vozač. "On zapravo nema život, on samo postoji. Nekad je bio vodoinstalater, ali se prebacio na vožnju. Sve što želi jest normalan odnos s kćeri i biti dobar djed njezinoj djeci", otkrio je jednom njegov prijatelj za britanske medije.

Evans je počeo piti nakon očeve smrti, a navodno je Adele svakoga mjeseca pisao pisma, no bezuspješno. Ostavio ju je kada je imala svega tri godine pa je Adele sama podizala majka Penny Adkins.

Počivao u miru!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!