Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Na glumici kojoj kći izgleda kao sestra po prvi put smo vidjeli znakove da gazi petim desetljećem
www.profimedia.hr

holivudska slatkica

Na glumici kojoj kći izgleda kao sestra po prvi put smo vidjeli znakove da gazi petim desetljećem

Paparazzi su je uslikali kako šeta svog psa u jednom parku u Los Angelesu, a bila je odjevena u bijelu trenirku i tenisice.

Reese Witherspoon, jedna od najpoznatijih svjetskih glumica, već dugo godina nosi nadimak holivudske slatkice. Iako slavna "plavuša s Harvarda" gazi petim životnim desetljećem, njeno mladoliko lice i svjež izgled to nikad ne bi sami otkrili.

 

>>Ova djevojčica danas gazi petim desetljećem života, a zbog mladolikosti mnogi misle da je sestra svoje kćeri

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim njenih filmskih remek-dijela, Reese je jedno, gotovo identično njoj, "stvorila" prije 23 godine. Riječ je o njenoj kćeri Avi koja je slika i prilika slavne glumice. Lijepa Ava sve više nalikuje na slavnu mamu, no još uvijek nije krenula njezinim stopama, jer je po tom pitanju Reese jako stroga. Ava sama zarađuje novac te glumica kontrolira što radi, što je rijedak slučaj u Hollywoodu u kojem su bogati klinci prilično razmaženi i van kontrole. 

 

Na Instagramu često možemo vidjeti njihove zajedničke fotografije, a obožavatelji svaki put padnu u trans jer ne mogu vjerovati da je sličnost tolika i da glumica zaista izgleda 20 godina mlađe.

Ali, sada smo nakon dugo vremena mogli vidjeti Reese u potpuno prirodnom izdanju koje je pokazalo znakove da gazi peto desetljeće. Paparazzi su je uslikali kako šeta svog psa u jednom parku u Los Angelesu, a bila je odjevena u bijelu trenirku i tenisice. Na licu nije imala ništa šminke, a kosu je ukrasila žutom trakom.

(FOTO: www.profimedia.hr)

No, bez obzira na ležerno izdanje, svejedno je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti ovako dobrim izgledom kojinisu popravljala estetskim i prastičnim korekcijama kao većina njezinih kolegica.

 

Kći Ava plod je bivše ljubavi svoje majke i glumca Ryana Phillippea. Vjenčali su se 1999., a upoznali su se na Witherspoonin 21. rođendan dvije godine ranije. Osim Ave, imaju i 17-godišnjeg sina Deacona. Bivši par još je dobio po jedno dijete nakon razvoda. 

>>Mračna strana miljenika? Glumica svojoj kćeri izgleda kao sestra, a otac je 'zlatni dečko' koji je navodno veliki nasilnik

 

Reese je od 2011. godine sretno udana za Jima Totha.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!