Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Georgina Rodriguez: Na odjeću troši milijune eura, ali djeca spavaju na posteljini od 80 kuna
Instagram

BALANS

Georgina Rodriguez: Na odjeću troši milijune eura, ali djeca spavaju na posteljini od 80 kuna

Georgina Rodriguez postala je poznata uz Cristiana Ronalda.

Kada je prvi put ugledao zanosnu crnku, Ronaldo je učinio sve da ju osvoji, a njihov ljubav traje od 2016. godine. Podsjetimo, Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao sadašnju djevojku koja je do tada radila u Gucci dućanu u Madridu. Iako se dugo pisalo kako je bila prodavačica, Argetinka je inzistirala kako je radila kao šoping asistent. 

>> Danas izgleda kao milijun dolara, ali pogledajte kako je Ronaldova djevojka izgledala kada ga je tek upoznala

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako god bilo, nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila. Ipak, karijera modela joj je od tada procvjetala, a svoj status dodatno je zapečatila kada je rodila Ronaldovo prvo biološko dijete, kćerkicu Alanu Martinu.

Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u majčinskoj ulozi.

"Prvi put smo se sreli u Gucci dućanu u kojem sam radila kao asistent prodaje. Bila je to ljubav na prvi pogled s obje strane. Nekoliko dana kasnije vidjeli smo se na eventu drugog brenda i tad smo mogli razgovarati u opuštenijoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja", otkrila je jednom prilikom Georgina koja danas uživa u nezamislivom luksuzu.

>> Nekad suptilno, češće izravno: Ove su fotografije dokaz da se Ronaldova Georgina voli hvaliti luksuzom

Ima mjesečni džeparac od 50-100 tisuća eura, privatni zrakoplov na raspolaganju, a da ne govorimo i nakitu, krpicama i modnim dodacima svjetski poznatih brendova koji vrijede pravo malo bogatstvo. Osim toga, i Georgini je procvjetao posao pa za nju nema krize.

Iako su i njihova djeca privilegirana, kada je riječ o uređenju doma, čini se kako se Argentinka vodi onom "što jeftinije, to bolje" pa se tako u domu ove obitelji mogu naći vrlo povoljni komadi iz jednog poznatog dućana kućnom opremom. Hranilica za 100 kuna, posteljina za 80, plastični dječji stol i stolice za ukupno 350 kuna, čini se kako je Georgina našla balans između luksuza i stvari za obične smrtnike.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!