Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Poznata manekenka ponovno na meti kritika: 'Nadam se da nisi dojila nakon što si pila alkohol'
Instagram

drugi put u tjedan dana

Poznata manekenka ponovno na meti kritika: 'Nadam se da nisi dojila nakon što si pila alkohol'

Nakon što su je napali u komentarima da dijete drži kao vreću riže, sada su je napali zbog alkohola

Neki dan, manekenka Emily Ratajkowski proslavila je trideseti rođendan. 

Tom prilikom, s obitelji i nekolicinom prijatelja pobjegla je u tropske krajeve kako bi obilježila dan, a vjerojatno nije planirala da će po tko zna koji put razbjesniti javnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, Emily je na nekoliko fotografija pozirala sa sinom Sylvesterom Apollom Bearom, a mnogima je jako zasmetao način na koji manekenka drži malenog. Nakon što su je napali u komentarima da dijete drži kao vreću riže, manekenka je isključila mogućnost komentiranja, no fotografije je ostavila.

>>Vreća krumpira ili torbica? Twitter se užario od bijesnih komentara kako manekenka drži živa bića 

No pobuna se zatim preselila na Twitter na kojem su neki korisnici iskopali fotografije na kojima jednako tako drži i svog psa dok je bio malen. "Nosiš to jadno dijete kao torbicu", poručili su joj, a onda je pitali je li svjesna da dijete nosi na pogrešan način kojim bi ga mogla povrijediti.

A sada je ponovno na meti kritika. Naime, ovoga je puta razlog bila čaša koju je držala u ruci. Iako nigdje nije napisala da pije alkohol, pratitelji su zaključili da je sigurno upravo to u čaši. 

(FOTO: Instagram) 

(FOTO: Instagram) 

"Ispijanje alkohola i dojenje su odlična kombinacija", "Nadam se da nisi dojila nakon što si pila alkohol", "Ona pije alkohol i doji dijete", pisali su u komentarima jer je na drugim fotkama dojila sina. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!