Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Djevojka zgodnog Talijana pati od kronične boli na najintimnijem djelu: 'Bolesne smo i zaslužujemo poštovanje'
Instagram

otvorila dušu

Djevojka zgodnog Talijana pati od kronične boli na najintimnijem djelu: 'Bolesne smo i zaslužujemo poštovanje'

Priznala je da već osam godina boluje od vulvodinije, kronične boli u području oko otvora vagine.

Nedavno je u finalu Eurosonga pobjedu odnio talijanski bend Maneskin na čelu s osebujnim pjevačem, 22-ogodišnjim Damianom Davidom kojeg su žene proglasile "najboljim frajerom Eurosonga".

 

Veoma se brzo krenuo istraživati njegov ljubavni život te je isplivalo na površinu da je već nekoliko godina u vezi s influencericom Giorgiom Soleri

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravo je ona sada otkrila da već osam godina boluje od vulvodinije, kronične boli u području oko otvora vagine. 

"Svašta sam čula, da sam luda, anksiozna, frigidna, lažljivica. Govorili su mi da se bojim seksa i da moram više masturbirati. Najgori dio je velika usamljenost kad si odbačen, osuđivan i ne dobivaš razumijevanje od onih koji bi ti trebali postaviti dijagnozu", prenio je portal today.it. 

 

"Naučiš se nositi s boli, ali i na određene žrtve. Ne nosiš uske traperice ni tajice, nema kisele hrane, nema alkohola, nema šećera, nema sintetičkog donjeg rublja ili onog u boji, nema večernjih izlazaka, nema ništa. Svako planiranje odmora postaje noćna mora jer si svjestan da ćeš ga možda cijelog provest ležeći u bolovima. Kad sam napokon dobila dijagnozu, shvatila sam da nisam jedina, da ima puno žena s ovim stanjem i da se sve osjećamo napušteno u svojoj boli. Obećala sam si da ću se svaki dan truditi da se nitko više ne mora tako osjećati. Nismo krive, nismo slomljene i nismo defektne. Bolesne smo i zaslužujemo razumijevanje i poštovanje", zaključila je. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!