Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Prezgodna pjevačica otkrila da je smršavjela 18 kilograma: 'Ponosna sam na sebe'
Instagram

iako uvijek izgleda savršeno

Prezgodna pjevačica otkrila da je smršavjela 18 kilograma: 'Ponosna sam na sebe'

"Zbogom zadnjih pet kilograma na kojima sam radila posljednjih pet tjedana. Pozdrav mojoj kilaži prije trudnoće", napisala je Ciara na Instagramu.

Američka pjevačica Ciara prije nešto manje je od godinu dana rodila sina Wina Wilsona, a onda je krenula vraćati kilažu koju je imala prije trudnoće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

 

"Zbogom zadnjih pet kilograma na kojima sam radila posljednjih pet tjedana. Pozdrav mojoj kilaži prije trudnoće", napisala je Ciara na Instagramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ponosna sam na sebe, smršavjela sam 18 kilograma", dodala je i otkrila da je to uspjela uz pomoć programa za mršavljenje. "Hvala svima na podršci! Uspjeli smo! Ako vjerujete u sebe i postavite si ciljeve, sve je moguće", poručila je zgodna pjevačica svojim pratiteljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

 

"Svi smo ponosni na tebe", "Čestitam ti", "Izgledaš nevjerojatno", "Velik trud uvijek se isplati", pisali su joj pratitelji u komentarima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

 

Inače, sa suprugom je Russellom od 2015., a vjenčali su se godinu dana kasnije. Imaju još i kćerkicu Siennu, dok Ciara iz veze s reperom Futureom ima sina Futurea Jr.-a.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!