Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Više ne može ni hodati: Zvijezda 'Prijatelja' otkrila da boluje od raka
YouTube Screenshot

skrivao dugo vremena

Više ne može ni hodati: Zvijezda 'Prijatelja' otkrila da boluje od raka

U javnosti se pojavio tijekom nedavnog emitiranja posebne epizode Prijatelja, no odlučio je da tijekom te prilike ne govori o svojoj bolesti.

Glumac James Michael Tyler, koji je utjelovio legendarnog Gunthera u seriji "Prijatelji", otkrio je da se već tri godine bori s rakom prostate koji mu je dijagnosticiran u četvrtom stadiju. 

"Žao mi je što moram reći da danas nisam s vama kako bih najavio da će se o Prijateljima snimati film. Zapravo, ovdje sam da bih vas obavijestio da mi je u rujnu 2018. dijagnosticiran uznapredovali rak prostate koji mi se proširio i na kosti", rekao je 59-godišnji glumac za emisiju Today.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glumac više ne može hodati te je vezan za invalidska kolica. U javnosti se pojavio tijekom nedavnog emitiranja posebne epizode Prijatelja, no odlučio je da tijekom te prilike ne govori o svojoj bolesti. "Nisam želio da bude kao 'Oh, i usput, Gunther ima rak', znate na što mislim?" objasnio je.

Suznih očiju govorio je o tome koliko mu je žao što nije poslušao suprugu Jennifer Carno i što se ranije nije pregledao. "Cilj mi je protekle godine bio doživjeti 59. rođendan. Učinio sam to. Moj je cilj sada pomoći spasiti barem jedan život", zaključio je James. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!