Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Tristan ponovno prevario Khloe! Pogledajte kako je izgledao nakon izlaska iz sobe s čak tri žene
www.profimedia.hr

vuk dlaku mijenja...

Tristan ponovno prevario Khloe! Pogledajte kako je izgledao nakon izlaska iz sobe s čak tri žene

NBA košarkaš Tristan Thompson ponovno je dokazao da se nikad neće promijeniti.

Nakon što se pomirio i zaručio Khloe Kardashian s kojom ima kćerkicu True te dva dana nakon što su viđeni zajedno u javnosti nakon podužeg vremena, varljivi košarkaš vratio se starim navikama.

Naime, tijekom tuluma na Bel Airu na koji je stigao oko ponoći, Tristan je viđen kako ulazi u sobu s tri dame i jednim prijateljem. Izašao je pola sata kasnije vidno umoren, a zatim je nastavio tulumariti. Kući je otišao u muškom društvu oko četiri ujutro, a ujutro ga je dočekao još jedan prekid s majkom svog drugog djeteta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zvijezda Bolton Celticsa na tulumu se pojavila prošlog petka, a bila je riječ o rođendanskom partyju celebrity zaštitara na kojem su bili brojni poznati. Prije nego je završio u jednoj od soba, Tristan je naručivao žestice  šampanjac, nazdravljao s prijateljima i ženama te je jednu cijelu vrijeme dirao po stražnjici. S njom je otišao u sobu.

Jedna je navodno pjevačica u usponu, druga radi u beauty biznisu, a za treću se još uvijek ne zna tko je, iako se šuška da je u elitnim krugovima poznata kao velika partijanerica.

Za to vrijeme, Khloe je pričala o tome kako je vratio njezino povjerenje kada je vidjela koliko se trudi osvojiti je natrag... Čini se kako ona nikako da nauči... Par se počeo viđati 2016. godine, a Tristan ju je varao i dok je rađala kćerkicu 2018. godine s više žena.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!