Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Stallonove kćeri oduzimaju dah, a ne zna se koja je veća ljepotica
Instagram

ponosan tata

Stallonove kćeri oduzimaju dah, a ne zna se koja je veća ljepotica

Sistine, Scarlett i Sophia postaju i same sve veće zvijezde zbog slavnog tate, a i sam ih glumac često "dijeli" na Instagramu

Sylvester Stallone početkom je srpnja proslavio 75. rođendan.

Glumac je od 1997. godine u trećem braku s 52-ogodišnjom Jennifer Flavin s kojom ima tri kćeri koje su izrasle u prave ljepotice. Sistine, Scarlett i Sophia postaju i same sve veće zvijezde zbog slavnog tate, a i sam ih glumac često "dijeli" na Instagramu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako je sada objavio njihovu zajedničku fotku na kojima su njih tri bile spremne za izlazak. "Jako sam sretan čovjek što imam tako divnu, voljenu djecu, koja su mi u životu donijela samo sreću. Ali, sada bih htio da prestanu toliko rasti", našalio se glumac u opisu. 

Dan nakon je objavio fotku svojih kćeri iz novima. "Pitam se gdje su moje kćeri u posljednje vrijeme? Ne mogu ih locirati", napisao je Stallone. 

Inače, Stallone je u braku s prvom suprugom Sashom Czack dobio i dva sina, Seargeoha i Sagea. Sage je preminuo 2012. godine od posljedica srčanog udara uzrokovanog aterosklerozom, a sa Seargeohom nije u dobrim odnosima već godinama.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!