Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ona tvrdi da se njihova ljubav dogodila na prvi pogled, a svi su bili iznenađeni kada je pao upravo na nju
www.profimedia.hr

mnogi iz zovu parom iz snova

Ona tvrdi da se njihova ljubav dogodila na prvi pogled, a svi su bili iznenađeni kada je pao upravo na nju

Par se upoznao 2016. godine kada je Georgina radila u Gucci dućanu u Madridu

Odmah pri završetku Eura, Portugalac Cristiano Ronaldo zajedno je sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez, djecom i prijateljima ukrcao na svoju mega-jahtu.

>>Ponovno svi padali u trans na Georginine fotke u badiću: Ronaldova draga sljedećih će dana biti glavna tema 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Instagram su odmah napunili fotkama s odmora, a u prvom je planu ponovno bilo tijelo fatalne 27-godišnjakinje koja je osvojila jednog od najpoželjnijih nogometaša svijeta. 

Sada je Ronaldo objavio još jednu fotografijom sa svojom odabranicom s kojom se i modno uskladio. "Moja prekrasna kraljica", napisao je nogometaš u opisu objave. Oboje su pozirali u bijelim kombinacijama - on u odijelu, a Georgina u pripijenoj bijeloj haljinici koja je istaknula njezine obline koje svi toliko vole. 

 

Podsjetimo, par se upoznao 2016. godine kada je Georgina radila u Gucci dućanu u Madridu. Iako se dugo pisalo kako je bila prodavačica, Argetinka je inzistirala kako je radila kao šoping asistent. Kako god bilo, nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, dobila je otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila. Ipak, Georgini je karijera modela od tada procvjetala, a svoj status dodatno je zapečatila kada je rodila Ronaldovo prvo biološko dijete, kćerkicu Alanu Martinu.

Georgina Rodriguez Fotogalerija

 

Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u majčinskoj ulozi. "Prvi put smo se sreli u Gucci dućanu u kojem sam radila kao asistent prodaje. Bila je to ljubav na prvi pogled s obje strane. Nekoliko dana kasnije vidjeli smo se na eventu drugog brenda i tad smo mogli razgovarati u opuštenijoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja", otkrila je jednom prilikom Georgina koja danas uživa u nezamislivom luksuzu. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!