Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Sva je pažnja ponovno na Johnu koji je do nedavno bio djevojka: Angelina Jolie s djecom otputovala u Pariz
www.profimedia.hr

rijetko zajedničko putovanje

Sva je pažnja ponovno na Johnu koji je do nedavno bio djevojka: Angelina Jolie s djecom otputovala u Pariz

Glumicu najčešće viđamo u društvu jednog djeteta, a sada su je paparazzi uslikali u rijetkom izdanju kada su s njom bili svi osim Vivienne i Maddoxa

Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno su dobili šestero djece - sinove Johna (koji se rodio kao djevojka Shiloh), Maddoxa, Knoxa i Paxa te kćeri Vivienne i Zaharu. 

Glumicu najčešće viđamo u društvu jednog djeteta, a sada su je paparazzi uslikali u rijetkom izdanju kada su s njom bili svi osim Vivienne i Maddoxa. Izgleda da su zajedno otišli na put jer su fotke nastale ispred jednog restorana u Parizu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Iako se već godinama bivši par vuče po sudu zbog pitanja skrbništva, nedavno su se pojavila šuškanja da je 19-godišnji glumačkog para, Maddox, vrlo vjerojatno ukraden svojoj biološkoj, kambodžanskoj obitelji.

Naime, 21-godišnja studentica Elizabeth Jacobs odlučila je snimiti film pod nazivom "Ukradena djeca" u kojem će se, između ostalog dotaknuti i sina slavnog para za koje se tvrdi da je ukraden. 

Za sve je kriva agentica za posvajanje Lauryn Galindo koja je trenutno u zatvoru, a koju se tereti za krivotvorenje američkih viza za azijsku siročad. Lauryn je sa sestrom Lynn Devin imala agenciju za posvajanje "Seattle International Adoptions", a kratko nakon što je Angelina posvojila Maddoxa, suočile su se s kaznenim prijavama.

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Linn je morala platiti 150 tisuća dolara kazne, a Lauryn je završila u zatvoru.

Angelina tvrdi da nije znala ništa o ilegalnim postupcima, no i činjenicu da nema papirologiju koja dokazuje da Maddox nije ukraden. Inače, kako piše The Sun, između 1997. i 2001. godine takvih je slučajeva bilo između 800 i 1600. 

Uz to, pažnja je ponovno bila usmjerena na Johna koji je do nedavno bio djevojka Shiloh. Brad je o odgoju Shiloh, odnosno Johna, prvi put progovorio 2008. godine kod Oprah Winfrey te je tada otkrio kak ju zovu muškim imenima, dok se Angelina o svemu očitovala dvije godine kasnije te rekla kako je sve počelo kada je John imao tri godine.

Shiloh Jolie-Pitt Fotogalerija

 

"Ona želi biti dečko, pa smo joj odrezali svu kosu. Ona voli nositi mušku odjeću i misli da je jedna od braće", rekla je tada mama koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!