Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Bernie Ecclestone stigao u Dubrovnik s 46 godina mlađom suprugom zbog koje su ga kćeri ucjenjivale
Grgo Jelavic/PIXSELL

PROŠETAO STRADUNOM

Bernie Ecclestone stigao u Dubrovnik s 46 godina mlađom suprugom zbog koje su ga kćeri ucjenjivale

Bernie Ecclestone stigao je u Dubrovnik.

90-ogodišnji milijarder prošetao je Stradunom u društvu 46 godina mlađe supruge Fabiane Flossi, a bračni par nije skidao zaštitne maske.

(FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S njima nije bio njihov sin Ace kojeg je Fabiana rodila prošle godine. Bernie je tako postao tata četvrti put u 90. godini života. Prva kći Deborah ima 65 godina i nju je dobio s prvom suprugom Ivy Bamford.

Tu su i 35-ogodišnja Tamara i 31-ogodišnja Petra koju je dobio u braku s hrvatskom manekenkom Slavicom Radić. "Sve je prošlo glatko. Porod je trajao samo 25 minuta, a Bogu sam zahvalna na svemu", rekla je Flossi nakon rođenja sina. "Dobili smo sina i nazvali smo ga Ace, što u prijevodu znači "as". Jako sam ponosan", rekao je Ecclestone prošle godine za Blick.

(FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Bernie i direktorica marketinga jedne brazilske tvrtke Fabiana vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se on razveo od Riječanke Slavice koja je nakon razvoda postala jedna od najbogatijih Hrvatica. 

Poznato je da su Petra i Tamara izrazito teško prihvatile činjenicu da se njihovi roditelji razvode nakon više od dva desetljeća skladnog braka, pa ne čudi njihovo inzistiranje na tome da nova očeva odabranica ostane izvan njihova obiteljskog kruga. Oca su neko vrijeme i emotivne ucjenjivale, no s vremenom su prihvatile novu ženu u njegovom životu.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!