Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Godinu dana nakon njene smrti, suprug joj je posvetio dirljivu objavu o njihovom sinu
Instagram

'Nedostaješ mu, ali zna da će te opet vidjeti'

Godinu dana nakon njene smrti, suprug joj je posvetio dirljivu objavu o njihovom sinu

Prošlo je godinu dana od tragične smrti Naye Rivere koja se utopila tijekom izleta sa sinom.

Njen suprug Ryan Dorsey posvetio joj je objavu na Instagramu, a ona je u fokusu imala njihovog zajedničkog sina Joseya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ryan Dorsey (@dorseyryan)

'Godina je proletjela, tako brzo da se ne čini kao da je uopće prošla godina. Naš je dječak toliko narastao. On je takav istraživač, tako znatiželjan. On je drag, tako smiješan, a njegov smijeh uvijek osvjetljava prostoriju. U najmanju je ruku intuitivna duša. Znati ga znači voljeti ga, svi koji ga sretnu uvijek su nasmijani. Dobro mu ide. On je tako izdržljivo snažno dijete. Nedostaješ mu, ali zna da će te opet vidjeti, a nevidljiva poveznica je nešto što nam je pomoglo tijekom ovog neprekidnog prijelaza tvog vremena s nama na zemlji, što je bilo nepravedno i iz razloga koje nikada nećemo shvatiti skraćeno...', napisao je te dodao koliko mu je težak mjesec srpanj zbog te tužne obljetnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ryan Dorsey (@dorseyryan)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Ryan je pokrenuo tužbu protiv okruga Ventura u Kaliforniji gdje se nesreća dogodila. 

U tužbi stoji da glumicu nisu informirali i upozorili na opasne uvjete na jezeru Piru gdje je unajmila čamac. Navedeno je da je nitko nije upozorio na moguće opasne uvjete poput vjetra i jakih struja te da je proces iznajmljivanja trajao samo par minuta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Naya Rivera (@nayarivera)

Glumica je odbila prsluk za spašavanje, a zaposlenici su joj ga ipak stavili u čamac, no u tužbi piše kako to nije dovoljno. "Nisu je upozorili da mora nositi prsluk za spašavanje te su ga samo ubacili u čamac. Inspekcija je pokazala da čamac nije bio dovoljno opremljen za slučaj nesreće, a postoji zakonska odredba da to moraju osigurati..." "U čamcu nije bilo sigurnosnih ljestava, užeta, sidra, radija ni bilo kakvih drugih sigurnosnih mehanizama koji bi spriječili da osoba tijekom plivanja bude odvojena od čamca", piše Fox News. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!