Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Zvali su je najljepšom srpskom snahom ikad, a sada se skinula i pokazala zašto je broj 1
Instagram

kakva žena

Zvali su je najljepšom srpskom snahom ikad, a sada se skinula i pokazala zašto je broj 1

I dok nosi titulu jedne od najseksi žena, nekada je nosila i titulu "srpske snahe" zato što je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem s kojim je dobila i dvije djevojčice

Za Adrianu Limu kažu da je jedna od najljepših žena svijeta kao i ikona brenda "Victoria's Secret". Njihovom je luksuznom pistom hodala godinama do kad se nije umirovila 2018. te tako postala i zaštitni znak mnogima omiljenog imena donjeg rublja. 

I dok nosi titulu jedne od najseksi žena, nekada je nosila i titulu "srpske snahe" zato što je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem s kojim je dobila i dvije djevojčice. Za Jarića se udala 2009., tri godine nakon prvog spoja. Brak je trajao do 2014., a službeno su papire potpisali 2016. Zajedno su dobili Valentinu i Siennu zbog kojih su ostali u dobrim odnosima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Poznato je kako se brazilska bomba čuvala do braka pa joj je suprug bio prvi, a sama je više puta naglasila kako je to njezin odabir koji će svatko morati poštovati.

Adriana Lima Fotogalerija

 

Sada je ova ljepotica na Instagramu objavila fotku koja je sve oborila s nogu. Naime, skinula se u potpunosti gola i tako je pozirala uz more i mjesečinu.

"Kada se dva mjeseca sretnu", napisala je Lima u opisu i prikupila samo komentare hvale. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!