Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Miljenik žena prije 8 godina priznao da je gay, a sada otkrio još jednu šokantnu stvar o sebi
www.profimedia.hr

zvijezda 'zakona braće'

Miljenik žena prije 8 godina priznao da je gay, a sada otkrio još jednu šokantnu stvar o sebi

Ovaj je ljepotan osvojio srca žena diljem svijeta, a njegov prodoran pogled nikoga nije ostavio ravnodušnim

Nema tko nije pogledao barem neku epizodu jedne od najboljih serija svih vremena. "Zakon braće" svima je privukao pažnju kada je prva sezona izašla 2005., a onaj tko je već nije gledao zbog zanimljive radnje ili izrazite napetosti u svakoj sekundi, onda ju je definitivno gledao zbog glavnog glumca Wentwortha Millera.

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj je ljepotan osvojio srca žena diljem svijeta, a njegov prodoran pogled nikoga nije ostavio ravnodušnim. No, onda je jednoga dana izjavio nešto što je šokiralo sve. Te je 2013. odbio poziv na Filmski festival u St. Petersburgu zato što nije odobravao stav ruske vlade prema homoseksualcima.

"Kao homoseksualac, moram odbiti ovaj poziv", napisao im je u pismu tada i time otkrio nešto što je godinama držao za sebe. Nitko nije očekivao ovakav obrat situacije, a kamoli da će na takav način otkriti ovako veliku stvar.

Wentworth Miller Fotogalerija

 

A sada je o sebi otkrio još jednu šokantnu stvar. Naime, dijagnosticiran mu je autizam prije godinu dana, a sada je o tome progovorio na Instagramu. 

"Kao i svima, karantena mi je promijenila život. Ali u toj izolaciji dogodilo mi se nešto neočekivano. Uskoro će biti jedna godina otkako mi je dijagnosticiran autizam. Prethodila je samodijagnoza, a zatim i formalna dijagnoza. Bio je to dug proces, pun mana. Ja sam sredovječni čovjek, nisam petogodišnjak", napisao je 49-godišnji glumac. 

(FOTO: www.profimedia.hr) 

"Ne znam dovoljno o ​​autizmu. Trebam još puno toga saznati. Trenutno moj rad izgleda kao da evoluira moje razumijevanje. Preispitivanje pet desetljeća iskustva kroz novi objektiv. Za to će trebati vremena. Ovo nije nešto što bih promijenio. Biti autističan je ključno za moje biće, za sve što sam postigao do sada", zaključio je.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!