Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Rijetke fotografije slavnog para s djecom: Malo tko je znao da su bili u velikoj tuzi
www.profimedia.hr

druga strana

Rijetke fotografije slavnog para s djecom: Malo tko je znao da su bili u velikoj tuzi

47-ogodišnja glumica Penelope Cruz dio ljetnog, godišnjeg odmora provela je na Sardiniji sa suprugom Javierom Bardemom i njihovom djecom.

U domovini je postala poznata 1990-ih glumeći u filmovima poput "Šunka, šunka", "Belle Époque", "Djevojka tvojih snova" i "Sve o mojoj majci". Glumila je i u američkim filmovima kao što su "Nebo boje vanilije" i "Bandidas".

Za ulogu u filmu Woodyja Allena, Vicky Cristina Barcelona, nagrađena je Oscarom za najbolju sporednu glumicu 2008. godine, čime je postala prva Španjolka dobitnica Oscara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr)

U braku s Bardemom je već 11 godina. "Kao i svaki par, razgovaramo o svojim poslovima, a time i o svojim likovima, o načinu na koji pristupamo pojedinim scenama. Ponekad razmijenimo ideje, ali što se tiče naših poslova općenito, nismo opsjednuti poslom i pokušavamo ga ostaviti pred vratima kuće", rekla je Cruz o odnosu sa suprugom, također filmskim glumcem. A njega svakako možemo nazvati pravim sretnikom zato što uživa u prirodnim ljepotama svoje supruge koja je jedna od najljepših žena svijeta.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Rijetke obiteljske fotografije slavnog para iz susjedne Italije obišle su svijet u trenu, a malo tko je znao koliko tuge stoji iza njih. Naime, Javier je dva tjedna ranije sahranio majku, glumicu i aktivisticu Pilar Bardem, koja je u 82. godini neočekivano preminula u bolnici od komplikacija prouzročenih upalom pluća.

Vijest je cijelu obitelj zavila u crno, a Penelope je bila vrlo bliska sa svekrvom s kojom je i glumila u čak četiri filma. Ipak, smogli su snage kratko se maknuti od tužne svakodnevice, a ako im je netko mogao vratiti osmijeh na lice, onda su to njihova djeca, sin Leo i kći Luna.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!