Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Godinu dana nakon suprugove smrti ponovno dejta, javnost je zatrpala negativnim komentarima: 'Ovo je bilo brzo'
www.profimedia.hr

BROJNE KRITIKE

Godinu dana nakon suprugove smrti ponovno dejta, javnost je zatrpala negativnim komentarima: 'Ovo je bilo brzo'

Glumac Nick Cordero proveo je 91 dan u bolnici zbog komplikacija koje mu je uzrokovao koronavirus, no nažalost nije uspio.

Početkom srpnja 2020. godine preminuo je u bolnici u Los Angelesu u 42. godini života. "Bog sada ima jednog anđela na nebu više. Moj dragi suprug je preminuo. Bio je okružen ljubavlju svoje obitelji. Moje srce je slomljeno. Ne mogu zamisliti život bez njega. Bio je nevjerojatan glumac i glazbenik", napisala je njegova supruga Amanda Kloots na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots)

Prethodno, kanadskom glumcu morali su amputirati i desnu nogu zbog zgrušavanja krvi. "Sredstvo za razrjeđivanje krvi nije pomoglo, samo je uzrokovalo još veće probleme. No operacija je prošla vrlo dobro", otkrila je tada njegova supruga koja je redovito javno pisala o stanju Broadway zvijezde. Glumac je iza sebe ostavio sina Elvisa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Amanda su fotografi prošle nedjelje uhvatili u rijetkom izlasku sa sinčićem u javnosti i to u sunčanom Los Angelesu. Bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon brojnih kritika što je ponovno počela izlaziti na spojeve, iako još uvijek nosi vjenčani prsten.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Amanda je to otkrila u jednom talk showu u kojem je poručila kako zasad ima lijepa iskustva, no još uvijek joj je zastrašujuće dejtati s 39 godina. "Wow, ovo je bilo brzo", poručio joj je jedan pratitelj, a ona mu je odgovorila kako će uskoro sve objasniti te kako ima puno toga za reći u vezi toga što sve udovica prolaze nakon gubitka voljenog partnera.

"Kako se usuđujete nekoga tako suditi, posebno nekoga tko prolazi ovako nešto? Sve ću objasniti, a dotad ću javno prozvati svakoga tko će biti toliko nepristojan ovako nešto komentirati", jasno je poručila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK! ⭐️ (@amandakloots)

"Izlaženje nakon smrti partnera je još uvijek tabu tema, baš zato što se o tome ne priča. Jer se bojimo osuđivanja. Ako i nađem novu ljubav i budem sretna, Nick će mi svaki dan nedoatajati", zaključila je Amanda na društvenim mrežama.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!