Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Uhićen stalker pred kućom Ariane Grande koji je potegao nož na zaštitare: Zbog toga izbjegla Met Galu i dodjelu MTV nagrada?
Instagram

usred noći

Uhićen stalker pred kućom Ariane Grande koji je potegao nož na zaštitare: Zbog toga izbjegla Met Galu i dodjelu MTV nagrada?

Još nije poznato je li Ariana Grande bila u kući kada je Aaron Brown prišao njezinom osiguranju

Uhićen je mladić ispred kuće pjevačice Ariane Grande na Hollywood Hillsima nakon što je prošlog tjedna izvukao nož kada je došlo njezino osiguranje.

23-godišnji Aaron Brown je navodno ušao u dom pjevačice u petak oko 2 sata ujutro jer ju je htio vidjeti, piše Daily Mail.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad su ga zaštitari odgurnuli, počeo je mahati nožem zbog čega su pripadnici osiguranja bili prisiljeni kontaktirati losanđelesku policiju.

(FOTO: Instagram)

Zbog ovog incidenta, Browna čeka suočavanje s kaznenim djelom.

Još nije poznato je li Ariana Grande bila u kući kada je Aaron Brown prišao njezinom osiguranju. Prema izvorima, zvijezda je zatražila zabranu prilaska kada je Brown u pitanju.

Vezana vijest

Ariana Grande TAKO SU HTJELI Oduševila haljinom: Napokon objavljene fotografije skromnog i tajnog vjenčanja slavne pjevačice

Na idućem ročištu će sudac odlučiti o produživanju naloga.

Majci Joan i Ariani je u svibnju odobrena petogodišnja zabrana približavanja protiv Fidela Henriqueza koji ih je uhodio.

(FOTO: Instagram)

Podsjećamo, policija ga je uhitila nakon što je neprimjetno prošao pored njezinog osiguranja kako bi joj ostavio ljubavnu poruku na vratima.

Fidel Henriquez je optužen za i za pljuvanje policajaca, nakon što je navodno pljunuo na njih kada su ga uhitili.

Ariana Grande je odlučila preskočiti Met Galu, ali i dodjelu MTV-jevih nagrada.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!