Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ne želi više trpjeti njegove ispade? Procurila snimka u kojoj se vidi kako Hailey gura Justina Biebera
www.profimedia.hr

FANOVI ZABRINUTI

Ne želi više trpjeti njegove ispade? Procurila snimka u kojoj se vidi kako Hailey gura Justina Biebera

Iako su na fotografijama s Met Gale djelovali idilično, pozadina tih fotografija otkrila je da situacija među njima nije tako bajna.

Vezana vijest

Hailey i Justin Bieber u posljednje su vrijeme pokrenuli mnoga nagađanja o lošim odnosima u braku. Justin je već nekoliko puta u javnosti ponizio svoju suprugu, a pojavile su se i mnoge fotografije na kojima se vidi da ni ona njime nije pretjerano oduševljena.

Mediji su se o paru raspisali nakon ovogodišnje Met Gale, jer je Justinova ruka na Haileynom trbuhu pokrenula lavinu nagađanja o trudnoći manekenke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, sada je u javnost procurila nova snimka koja otkriva pozadinu iza fotografija ruke na trbuhu. Na snimci se jasno vidi kako Justin pred fotografima pokušava zagrliti svoju suprugu i približiti joj se, na što ga je ona dva puta jasno odgurnula.

@edits_leyends

Justin‘s face at the end…� ##foryou ##justinbieber ##haileybieber ##metgala ##2021 ##redcarpet ##pain ##diva ##fypシ ##goviral ##couple

♬ MMM MMM (feat. ATL Jacob) - Kali

Također je vidljivo kako Hailey šapće suprugu da makne ruku te da ju pusti da pozira sama. Znakovit je i njegov pokisli izraz lica, kojem je jasno dao do znanja da mu se ne sviđa ponašanje partnerice. Sve je popratio i Haileyin kiseli smiješak.

Fanovi su se u komentarima ispod videa raspisali kako je pjevač to i zaslužio zbog svih incidenata koji su nedavno isplivali u javnost. Tako je, primjerice, nedavno društvenim mrežama kružio video u kojem Justin viče na svoju suprugu u javnosti, na što je ona samo poniženo šutjela.

 

Par se vjenčao 2018. godine, a njihovoj je ljubavnoj vezi prethodio prekid Justina i pjevačke zvijezde Selene Gomez, zbog čega je par već u početku veze punio medijske stupce.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!