Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Grimes o majčinstvu: 'Čudan je osjećaj reći da sam majka, ne identificiram s tom riječi'
www.profimedia.hr

EKSCENTRIČNI

Grimes o majčinstvu: 'Čudan je osjećaj reći da sam majka, ne identificiram s tom riječi'

Pjevačica i milijarder fanove su već šokirali odabirom imena za sina, a nevjenčani par ne skriva detalje o svojoj nekonvencionalnoj obitelji.

Grimes (33) je šokirala fanove priznanjem da je njezin sin oslovljava isključivo njezinim prvim imenom, umjesto da je zove 'mama'.

Pjevačica, čije pravo ime je Claire Elise Boucher, dala je intervju za Vouge prilikom priprema za Met Galu. U njemu je podijelila stvari iz osobnog života, a otkrila je i kako je rođenje sina kojeg je dobila s partnerom Elonom Muskom (50) presudan trenutak u njenom životu.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mislim da je dolazak djeteta označio i moje ponovo rođenje, u umjetničkom smislu. Čudan je osjećaj reći da sam majka. Iz nekog se razloga ne identificiram s tom riječi. Što je također čudno jer X, on kaže 'Claire', no ne kaže 'mama'. Kao da može osjetiti da ne volim tu riječ", rekla je Grimes u intervjuu.

Pjevačica i milijarder Elon Musk već su iznenadili javnost kada su objavili da će sina nazvati X Æ A-Xii.

(FOTO: www.profimedia.hr)

"X, nepoznata varijabla, Æ moje vilenjačko sricanje Ai (ljubav i/ili umjetna inteligencija) A-12 = prethodnik SR-17 (naša omiljena letjelica). Nema oružja ni obrane, samo brzina. Odličan u borbi, ali nenasilna", objasnila je Grimes svojevremeno neobičan odabir sinovog imena na svom Twitter profilu.

Par nije oženjen, a u vezi je od 2018. Već su tada iznenadili javnost jer nitko nije očekivao vezi između pjevačice i 17 godina starijeg milijardera. Musk inače iz prijašnjeg braka s Justine Wilson ima petero djece, blizance i trojke.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!