Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Glumica stigla u zatvor: Dobila samo tri godine zbog trgovine ljudima i seksualnog zlostavljanja unutar sekte
www.profimedia.hr

Allison Mack

Glumica stigla u zatvor: Dobila samo tri godine zbog trgovine ljudima i seksualnog zlostavljanja unutar sekte

Nakon tri godine zatvora, slijedi tri godine uvjetne kazne, a dužna je platiti kaznu u iznosu od 120 tisuća kuna

Glumica Allison Mack najpoznatija po ulozi u teen seriji 'Smallville' prijavila se na odsluženje kazne, javljaju strani mediji. Glumica je prije tri godine priznala da je kriva za reketarenje te prisiljavanje na seks i fizički rad žena unutar sekte Nxivm, čija je sama bila članica.

Američka je glumica priznala da je ucjenjivala žene i uvlačila ih u bizarni seks kult, pri čemu je jecala cijelo vrijeme. Prisiljavala ih je da udovolje bizarnim i uglavnom seksualnim zahtjevima vođe kulta Keitha Ranierea.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO (www.profimedia.hr) 

Allison Mack prije tri mjeseca osuđena je na tri godine zatvora, ali će tek sada krenuti s odsluživanje kazne. Nakon tri godine zatvora, slijedi tri godine uvjetne kazne, a dužna je platiti kaznu u iznosu od 120 tisuća kuna. 

Podsjećamo, Allison se pridružila kultu 2010. godine jer je htjela "pronaći svrhu", a grupa se predstavlja kao udruga koja organizira tečajeve za samopomoć i osnaženje žena. No, uskoro je u potpunosti izgubila kontrolu i 61-godišnjem Raniereu počela dovodit buduće seksualne ropkinje.

Vezana vijest

Allison Mack Allison mack Holivudska glumica se slomila na sudu i priznala da je žene uvodila u bizarni seks kult: Prijeti joj do 40 godina zatvora

Ona je navodno bila desna ruka vođe kulta, čija je uloga bila regrutacija novih žrtava koje su prisiljavane na fizički rad i seks, verbalno ponižavane, fotografirane gole i žigosane Ranierovim inicijalima.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!