Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Stroga majka naljepše žene svijeta: Kćeri je držala na strogim dijetama i branila im da se bave sportom - evo razloga zašto
Instagram

TEŽAK ŽIVOT MANEKENKI

Stroga majka naljepše žene svijeta: Kćeri je držala na strogim dijetama i branila im da se bave sportom - evo razloga zašto

Yolanda je inzistirala na pridržavanju dijeta kada je bila riječ o Belli i Gigi

Nekada je i sama bila model, a danas je majka trenutno najtraženijih manekenki. Ona je 57-godišnja Yolanda Hadid, majka Belle i Gigi Hadid.

Nedavno su je snimili s dečkom Josephom Jingolijem u New Yorku. Paparazzi su je uhvatili na putu kod kćeri Gigi Hadid na proslavu prvog rođendana unuke Khai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli YOLANDA (@yolanda.hadid)

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Yolanda i Joseph su se upoznali 2019. godine za vrijeme njezine bitke s lajmskom bolesti. Inače, tu bolest uzrokuje ugriz inficiranog krpelja, a kao simpotmi se javljaju bol u zglobovima, neurološke i srčane tegobe, upala očiju i jetre te nevjerojatan umor. 57-godišnjakinja je istaknula kako zbog navedene bolesti svojevremeno nije mogla pisati, čitati ni gledati televiziju.

Pravo i puno ime nekadašnje manekenke je Yolanda van den Herik. Rođena je u nizozemskom gradu Papendrecht gdje je odrasla u kršćanskoj obitelji. Kao sedmogodišnjakinja je ostala bez oca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli YOLANDA (@yolanda.hadid)

 

Zahvaljujući nizozemskom dizajneru Fransu Molenaaru, započela je svoju karijeru uzlaznom putanjom nakon što joj je dizajner pružio priliku na njegovoj reviji. upravo ondje ju je zamijetila Eileen Ford, žena koja je vodila jednu od prvih modnih agencija Ford Models.

Yolanda se pojavila na revijama u Milanu, Parizu i Tokiju pod vodstvom Eileen Ford. nakon 15-godišnje karijere preselila u Los Angeles zbog supruga Mohameda Hadida.

{"RELATED":/4047324}

Njezin brak s agentom nekretnina počeo je 1994. godine, a zajedno su dobili troje djece, kćeri Gigi i Bellu te dvije godine mlađeg sina Anwara. Podsjećamo kako su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili Bellu najljepšom ženom svijeta.

Brak s Mohamedom je okončala 2000. godine, da bi 11 godina kasnije je ponovno stala pred oltar - ovog puta s glazbenikom Davidom Fosterom.  Nažalost, i ta ljubav nije bila dugog vijeka pa su se razveli 2017. godine.

Iako je imala vrlo uspješnu manekensku karijeru, javnost je njezinu djecu i nju upoznala ponajviše kroz show 'The Real Housewives of Beverly Hills'.

S obzirom na to da jabuka ne pada daleko od stabla, obje kćeri i njezin sin su modeli.

Vezana vijest

Dua Lipa i Anwar Hadid Prva godišnjica veze Nakon što ju je bivši prevario u noćnom klubu dok je u pozadini svirala njezina pjesma, sreću je pronašla s bratom sestara Hadid koji mu fizički sliči

Ipak, javnost nije vidjela samo najbolje od Yolande kao majke u spomenutom showu jer ponekad bi pljuštale reakcije javnosti oko Yolandinog načina kontroliranja karijere svoje djece. Kao nekadašnja manekenka kao da je zaboravila na patnje koje taj posao nosi sa sobom. Yolanda je inzistirala na pridržavanju dijeta kada je bila riječ o Belli i Gigi. Isto tako, branila je Gigi igranje odbojku jer je strahovala da će onda postati previše mišićava, što nikako nije poželjan izgled za manekenku.

"Možeš imati jednu večer u kojoj ćeš 'prevariti' s obrokom, ali onda se moraš vratiti redovnoj prehrani. Znaš, Pariz i Milano vole djevojke koje su mršave", rekla joj je na rođendanskoj proslavi prije dvije godine.

"Jako dobro ti ide, Gigi, odlično sve to radiš. Zar nisi ponosna? Jako je teško vježbati šest dana u tjednu. Teško je ne jesti slatko i jako je teško jesti salatu svaki dan, ali vidiš da se isplati", krenula je s prilično blažim tonom kako bi ublažila prijašnje riječi.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!