Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Sarah Jessica Parker oglasila se nakon smrti najboljeg prijatelja i kolege iz serije 'Seks i grad'
www.profimedia.hr

poslala kratku poruku

Sarah Jessica Parker oglasila se nakon smrti najboljeg prijatelja i kolege iz serije 'Seks i grad'

Na društvenim mrežama glumica se danima nije oglašavala, a tek sada je uputila kratku izjavu povodom Garsonove smrti

Glumac Willie Garson najpoznatiji po ulozi Stanforda Blatcha u kultnoj seriji 'Seks i grad', preminuo je u utorak u 57. godini. 

Strani mediji pišu kako je preminuo nakon teške borbe s rakom gušterače. Otkrili su  da je svijet napustio u krugu obitelji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vjerni obožavatelji dobro znaju da je u spomenutoj seriji, ali i filmu glumio najboljeg prijatelja legendarne Carrie Bradshaw koju je utjelovila glumica Sarah Jessica Parker. 

No, samo oni najvjerniji znaju i da su u privatnom životu bili jako bliski. Na društvenim mrežama glumica se danima nije oglašavala, a tek sada je uputila kratku izjavu povodom Garsonove smrti.

''Hvala ti, dragi Chrise. Još nisam spremna'', kratko je prokomentirala Sarah koja se, sudeći po izjavi, još uvijek ne može pomiriti s činjenicom da njezin najbolji prijatelj više nije među živima. 

Podsjećamo, osim po navedenoj seriji u kojoj je mnogima bio omiljen lik, Garson je dodatnu popularnost stekao i ulogom u serijama 'John iz Cincinnatija', 'Zločinci u odijelima', 'Hawaii Five-O" te u mnogim drugima.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!