Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Srpska pjevačica zbog milijunaša ostavila 20 godina mlađeg partnera
Instagram

PUKLA LJUBAV

Srpska pjevačica zbog milijunaša ostavila 20 godina mlađeg partnera

Tajanstveni milijunaš ima 35 godina, a iako godinama živi u Monte Carlu, poduzetnik ima srpske korijene. Izvor blizak paru tvrd kako je riječ o ljubavi na prvi pogled.

Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica, 44-godišnja Dara Bubamara prekinula je ljubavnu vezu s 20 godina mlađim Markom Dujakovićem Tonijem, piše Kurir. 

Pjevačica je samozatajnog Marka navodno ostavila zbog milijunaša iz Monte Carla. Srpski mediji pišu kako je riječ o poslovnom čovjeku, a Daru je upoznao preko zajedničkog prijatelja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tajanstveni milijunaš ima, pišu srpski mediji, 35 godina, a iako godinama živi u Monte Carlu, poduzetnik ima srpske korijene. Izvor blizak paru tvrd kako je riječ o ljubavi na prvi pogled. 

Između njih su odmah proradile emocije, a bivšem dečku rekla je da je najbolje da prekinu ljubavni odnos. Toni navodno nije dobro prihvatio vijest o prekidu s obzirom na to da je zamijenjen uspješnim poduzetnikom. 

Vezana vijest

Dara Bubamara i Marko nova šansa? Pomirili su se? Dara Bubamara i njen 24 godine mlađi dečko ponovno se prate na Instagramu

Podsjetimo, njezin bivši dečko pohađao  je privatnu školu, a luksuzni život može zahvaliti bogatom ocu s kojim je vrlo blizak. "Nikada se nije previše isticao novcem, iako ima ogromno bogatstvo. Tata mu radi u Italiji i odlično zarađuje. U posljednje vrijeme stalno se hvali skupim stvarima, ali ga je vjerojatno povuklo društvo ili pjevačice kojima se sviđa. Pretpostavljam da mu imponira da je u visokom društvu. Prije dvije godine preselio se u Italiju i pomaže tati", otkrio je nepoznati izvor za srpski Informer.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!