Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ovo nisu očekivali: Obožavatelji iznenađeni izgledom Brenine mlađe sestre
Instagram

krv nije voda

Ovo nisu očekivali: Obožavatelji iznenađeni izgledom Brenine mlađe sestre

Brenina mlađa sestra Faketa Jahić se danas rijetko pojavljuje u javnosti, a jedan od razloga je i taj što sestra popularne pjevačice živi na drugom kraju svijeta

Jedna od najpopularnijih pjevačica na prostoru bivše Jugoslavije, legendarna Lepa Brena desetljećima unazad slovi za jednu od najljepših žena, a svojim glasom i stasom nikoga nije ostavljala ravnodušnim. 

Iako je nedavno ušla u sedmo desetljeće, Lepa Brena još uvijek žari i pali estradnim nebom, a tajna njezine vitke linije kombinacija je dobre genetike i dugogodišnje brige o vlastitom tijelu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O glazbenoj karijeri Lepe Brene zna se sve, ali isto to ne možemo reći za najbliže članove njezine obitelji. Njezina mlađa sestra Faketa Jahić se danas rijetko pojavljuje u javnosti, a jedan od razloga je i taj što sestra popularne pjevačice živi na drugom kraju svijeta. 

S obzirom na to da Lepa Brena trenutno uživa u Miamiju, pjevačica je iskoristila slobodne trenutke za uživanje sa svojom sestrom. Odmah su pozirale i za društvene mreže, a pratitelji su se složili kako se i Faketa može pohvaliti zavidnim izgledom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Inače, prije nekoliko mjeseci pjevačica je otkrila kako je zbog pandemije usporila ritam te napokon pronašla vremena za sebe i obitelj. 

Vezana vijest

Lepa Brena 'FRIŠKE' FOTKE Ima 60 godina i izgled 30-godišnjakinje: Što si to Lepa Brena radi s licem?

"Četrdesetak godina sam na sceni, bila sam premorena od svega, ali možda mi je 2020. donijela neka nova saznanja, malo sam se više posvetila sebi, djeci i obitelji. Svi mi koji radimo svake praznike i uveseljavamo ljude, mi nemamo neke slobodne dane, nemamo ništa određeno. Naš turbulentan život ostavlja posljedice na biološki ritam. Prvi put mi se dogodilo da sam išla spavati u 22 sata, a budila bih se u 6 sati, kada sam obično išla na spavanje. Ojačala sam samu sebe, vidjela sam gdje sam griješila", rekla je za srpske medije legendarna pjevačica koja je nedavno sa suprugom Bobom Živojinovićem proslavila 30 godina braka.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!