Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
'Što se dogodilo s njezinim licem?': Victoria Beckham iznenadila novim izgledom
Instagram

NOVE USNICE

'Što se dogodilo s njezinim licem?': Victoria Beckham iznenadila novim izgledom

Izgleda kako vlasnica beauty brenda ne mari za kritike

Nekadašnja Spajsica Victoria Beckham je promovirala novi prozivod vlastite beauty linije u emisiji "Good Morning America". Naravno da pažljivom oku obožavateljica i obožavatelja promjene doista ne mogu proći ispod radara, pogotovo kada se radi o izgledu.

Izgleda kako je Victoria pretjerala s filerom za usne, što su odmah komentirali tviteraši na popularnoj društvenoj mreži. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Što se dogodilo s njezinim licem?'', ''Molim te, nemoj više stavljati filere u usne'', ''Volim Victoriju Beckham, ali sramotno je to što je učinjeno njenim usnama'', samo su neki od komentara razočaranih gledateljica i gledatelja.

"Victoria Beckham u 'Good Morning America' me plaši. Miče očima i usnama samo dok govori... To izgleda tako neprirodno i odvlači pažnju. Ovo igranje s botoksom i filerima možda može proći na fotografijama, ali u stvarnosti ne izgleda nimalo dobro", komentirala je anonimna gledateljica emisije "Good Morning America".

Izgleda kako vlasnica beauty brenda ne mari za kritike. Očito joj nije stalo do negativnih komentara. Isto tako, u emisiji se osvrnula i na brak sa suprugom Davidom za kojeg kaže kako joj je najveća podrška. 

"Jako se zabavljamo i podržavamo jedno drugo u svemu što radimo. Radi se o zabavi i uživanju u društvu te osobe. Iskreno volim biti s njim", poručila je Victoria pa zaključila : "Što je dobro nakon svih tih godina".

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!