Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Omiljena američka voditeljica odgodila povratak na posao: Zdravstveno stanje joj je i dalje loše
www.profimedia.hr

Wendy Williams

Omiljena američka voditeljica odgodila povratak na posao: Zdravstveno stanje joj je i dalje loše

Sada se njezin PR tim oglasio na društvenim mrežama i otkrio zašto se omiljena američka voditeljica neće odmah vratiti na male ekrane

Jedna od najpoznatijih američkih voditeljica, 57-godišnja Wendy Williams i dalje se bori sa zdravstvenim problemima, a iako joj se stanje iz dana u dan poboljšava, liječnici je još uvijek ne puštaju na kućno liječenje. 

Prije tri tjedna, njezino osoblje obavijestilo je javnost kako je voditeljica pozitivna na koronavirus te su odgodili snimanje 13. sezone talk showa ''The Wendy Williams Show". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wendy Williams (@wendyshow)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na to da se voditeljica godinama unazad bori s limfedemom i Gravesovom bolesti, zdravstveno stanje joj se naglo pogoršalo u kombinaciji s koronavirusom. 

Sada se njezin PR tim oglasio na društvenim mrežama i otkrio zašto se omiljena američka voditeljica neće odmah vratiti na male ekrane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wendy Williams (@wendyshow)

"Wendy je i dalje pod nadzorom doktora i dnevno se sastaje sa svojim timom doktora. Zdravstveno stanje joj se poboljšava, ali proživljava ozbiljne komplikacije koje su nastale kao posljedica Gravesove bolesti i problema sa štitnjačom. Utvrđeno je da joj ipak treba više vremena da se vrati svojim voditeljskim dužnostima", napisala je PR ekipa pa nastavila u istom tonu. 

Vezana vijest

"Wendy je cijenjena pacijentica Debmar-Mercury obitelji već 12 godina i želimo da joj zdravlje bude prioritet. Čim bude spremna, vratit će se u svoju legendarnu ljubičastu stolicu. Veoma cijenimo poštivanje njezine privatnosti, kao i sve dobre želje za ozdravljenjem od njezinih fanova, televizijskih partnera i oglašivača", stoji u objavi na društvenim mrežama. 
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!