Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Legendarni glumac povlači se s malih ekrana u 88. godini: 'Sada sam pisac!'
www.profimedia.hr

USPJEŠNA KARIJERA

Legendarni glumac povlači se s malih ekrana u 88. godini: 'Sada sam pisac!'

Glumac je gostovao na BBC Radiju kako bi promovirao svoj najnoviji film 'Best Sellers', a iskoristio je i priliku kako bi najavio da je taj film njegovo posljednje filmsko djelo.

Legendarni glumac koji je glumio u 167 filmova, Sir Michael Caine, u intervjuu za BBC Radio objavio je kako se povlači iz svijeta glume.

“Ne postoje baš scenariji za glavnog glumca od 88 godina“, objasnio je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, spomenuo je i kako se posljednje dvije godine otežano kreće, što je dodatno učvrstilo njegovu odluku o napuštanju glumačke karijere.

(FOTO: Clemens Bilan/PIXSELL)

Nadalje je objasnio kako se namjerava nastaviti baviti pisanjem.

“Napisao sam i knjigu, odnosno par knjiga koje su objavljene i bile su uspješne pa sada nisam glumac, ja sam pisac“, rekao je.

Dodao je kako je takav način života ipak primjereniji za njegove godine.

“Kao glumac morate ustati u pola 6 i otići u studio, a kao pisac možete početi pisati uopće ne izlazeći iz kreveta“, našalio se.

Podsjetimo, Caine je i ranije razmišljao o proglašenju službenom kraja karijere, ali ipak je odlučio glumi dati još jednu šansu.

“Kada sam se približavao svojoj 70. godini svijet se počeo zatvarati za mene. No redatelj Christopher Nolan je došao k meni s filmom 'Batman: Početak' i opet započeo moju karijeru“, rekao je svojedobno.

Vezana vijest

Michael Caine Može se Usred poročnog Hollywooda Sir Michael Caine živi u sretnom braku punih 48 godina zahvaljujući samo jednoj, ali vrlo važnoj stvari

“Najbolje filmove napravio sam upravo u sedamdesetima i drago mi je što sam sebi dao još jednu šansu kao stariji glumac, ali sada je došao kraj“, zaključio je Caine.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!