Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Pjevačica godinama prijetila Marini Tucaković: 'Vidjet ćeš svog Boga, uništit ću te'
Antonio Ahel/ATAImages

estradni rat

Pjevačica godinama prijetila Marini Tucaković: 'Vidjet ćeš svog Boga, uništit ću te'

Neimenovana pjevačica navodno je godinama prijetila Marini jer joj je prodala pjesme koje nisu postale hit

Jedna od najpoznatijih autorica na području bivše Jugoslavije, legendarna Marina Tucaković preminula je prije mjesec dana nakon duge i teške bolesti. 

Tjednima unazad srpski mediji pišu kako su brojni glazbenici okrenuli Marini leđa, a neki su joj navodno dugovali vrtoglave cifre. No, sada su procurile nove informacije, a jedna pjevačica navodno je godinama psihički zlostavljala legendarnu umjetnicu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: ​Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)

''S obzirom na to da nije imala veliki uspjeh s novim albumom, pjevačica je tražila povrat novca. Žalila se da su pjesme loše, da se ne slušaju na radiju, a nije imala niti zakazanih nastupa. Za sve je krivila Marinu koja joj je garantirala da će nove pjesme biti odlične. Vikala je: 'Dala sam ti unaprijed novce, kako ovo izgleda? Vidjet ćeš svog Boga, uništit ću te'', rekao je izvor za srpski mediji Scandal pa dodao: 

(FOTO: ​Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)

''Marina nije znala kako se riješiti napadne pjevačice, a nikome nije htjela pričati o problemima. Pjevačici je obećala napraviti dvije ili tri pjesme besplatno samo da problemi nestanu. I tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dvije pjesme koje su jako dobro prošle. Ipak, ta pjevačica nikada nije postala zvijezda. Ljudi znaju za nju, ali joj karijera nije uspjela'', rekao je spomenuti izvor za kraj. 

Vezana vijest

marina tucaković U 68. godini Preminula je Marina Tucaković, autorica brojnih glazbenih hitova: Napisala je jednu od najljepših pjesama Olivera Dragojevića

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!