Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kako je došlo do tragedije u kojoj je Alec ubio i ranio kolege? Procurile prve fotografije sa seta
Shutterstock

nesretni slučaj

Kako je došlo do tragedije u kojoj je Alec ubio i ranio kolege? Procurile prve fotografije sa seta

Ozlijeđeni redatelj prevezen je u bolnicu Christus St. Vincent i trenutno se nalazi u kritičnom stanju. Sada se oglasio i glasnogovornik filma 'Rust'

Popularni glumac Alec Baldwin na filmskom setu u četvrtak je slučajno ubio 42-godišnju snimateljicu Halynu Hutchins i ranio 48-godišnjeg redatelja Joela Souza. 

Velika tragedija dogodila se na snimanju filma 'Rust' u Novom Meksiku. Još uvijek se istražuju okolnosti ovog nesretnog događaja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fotografije pogledajte OVDJE. 

Strani mediji pišu kako je nesretna snimateljica helikopterom hitno prebačena u bolnicu u centru grada, nažalost, liječnici su mogli samo proglasiti smrt. 

Ozlijeđeni redatelj prevezen je u bolnicu Christus St. Vincent i trenutno se nalazi u kritičnom stanju. Sada se oglasio i glasnogovornik filma 'Rust'. 

“Cijela glumačka ekipa apsolutno je shrvana današnjom tragedijom, a Halyninoj obitelji i voljenima upućujemo najdublju sućut. Zaustavili smo produkciju filma na neodređeno vrijeme i u potpunosti surađujemo s istragom Policijske uprave Santa Fea. Pružit ćemo usluge savjetovanja svima koji su povezani s filmom dok radimo na procesuiranju ovog groznog događaja”, rekao je pa dodao kako je do tragedije došlo kada tijekom snimanja scene koja je uključivala filmske rekvizite'. 

Stručnjaci trenutno istražuju koja je vrsta metaka u pitanju. 

Vezana vijest

Alec Baldwin u novom Meksiku Velika tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu slučajno ubio snimateljicu i ranio redatelja!

''Gospodin Baldwin je dobrovoljno došao razgovarati s istražiteljima i nakon razgovora s njima je otišao. Prema istražiteljima, čini se da je scena koja se snimala uključivala korištenje vatrenog oružja iz kojeg je pucano. Detektivi istražuju kako je i koja vrsta projektila ispaljena'', rekao je Juan Rios iz Ureda šerifa za Guardian.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!