Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Alec Baldwin vikao nakon što je usmrtio snimateljicu: 'Zašto ste mi dali napunjeni pištolj?'
Profimedia

još je u šoku

Alec Baldwin vikao nakon što je usmrtio snimateljicu: 'Zašto ste mi dali napunjeni pištolj?'

Sada su se pojavile i nove informacije, a jedna od njih je da je isti metak pogodio obje žrtve te da je prvo prošao kroz Halynu koja je smrtno stradala, a potom u Joela kojem je stanje stabilno

Javnost još ne prestaje pričati o nesretnom slučaju u Novom Meksiku u kojem je glumac Alec Baldwin na snimanju filma "Rust" pucao iz rekvizita, filmskog pištolja i slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchins. 

Strani mediji pišu kako je glumac nakon nesretnog događaja vikao na kolege - ''Zašto ste mi dali napunjeni pištolj?'' 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Sve ove godine nikada mi nisu uručili napunjeni pištolj s pravim mecima '', rekao je Alec. Izvor tvrdi kako je glumac bio u šoku, a u tom trenutku nije znao u kakvom su stanju snimateljica i redatelj. 

Sada su se pojavile i nove informacije, a jedna od njih je da je isti metak pogodio obje žrtve te da je prvo prošao kroz Halynu koja je smrtno stradala, a potom u Joela kojem je stanje stabilno. 

Podsjećamo kako je Baldwin ispalio metak iz rekvizita na filmskom setu u Novom Meksiku gdje je ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu. Incident se dogodio na snimanju filma "Rust", stoji u policijskom priopćenju kao i priopćenju ureda šerifa okruga Santa Fe.

Vezana vijest

Alec Baldwin UŽAS NA SETU Nakon slučajne tragedije procurile nove fotke: Baldwin je očito shrvan i u teškom šoku

"Ured šerifa potvrđuje da su dvije osobe nastrijeljene na snimanju filma Rust. Direktorica fotografije Halyna Hutchins (42) i redatelj Joel Souza (48), nastrijeljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alec Baldwin (68)", zaključili su iz poliicje u službenom priopćenju.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!