Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Preminuo je legendarni Gunther iz ‘Prijatelja‘
profimedia

u 59. godini

Preminuo je legendarni Gunther iz ‘Prijatelja‘

Prije nekoliko mjeseci James je otkrio kako se bori s rakom prostate u 4. fazi. Za NBC News izjavio je kako mu je zloćudna bolest dijagnosticirana još 2018. godine

Glumac James Michael Tyler, javnosti najpoznatiji kao Gunther iz kultne serije 'Prijatelji', nakon duge i teške bolesti preminuo je u 59. godini.

Tužnu vijest potvrdila je njegova menadžerica. "Tyler je preminuo mirno u svojoj kući u Los Angelesu u nedjelju ujutro", stoji u službenom priopćenju. Nedugo nakon oglasila se i obitelj slavnog glumca i emotivnom porukom obavijestila obožavatelje o tragičnom ishodu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Cijeli svijet ga je znao kao Gunthera, ali mi ga poznajemo kao sjajnoga glumca, glazbenika, voljenog supruga i čovjeka koji je posljednje mjesece života podredio podizanju svijesti o opasnosti raka. Obožavao je glazbu i neplanirane avanture. Ako ste ga ikada upoznali, vjerojatno vam je ostao prijatelj za cijeli život'', stoji u objavi. 

Inače, prije nekoliko mjeseci James je otkrio kako se bori s rakom prostate u 4. fazi. Za NBC News izjavio je kako mu je zloćudna bolest dijagnosticirana još 2018. godine. 

''Dijagnosticiran mi je uznapredovali rak prostate koji se proširio na moje kosti. S tom se dijagnozom borim gotovo posljednje tri godine. Sada već imam kasni stadij raka. Svjestan sam da će me dokrajčiti', rekao je Tyler koji je usput otkrio da su liječnici bili optimistični kad mu je prvi put dijagnosticirana bolest, ali rak je počeo 'mutirati' na početku pandemije COVID-19. 'Propustio sam ići na test, što nije bilo dobro. Dakle, rak je odlučio mutirati u vrijeme pandemije i tako je napredovao'', rekao je prije nekoliko mjeseci. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!