Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
'Sada si najljepša žena': Proslavljeni srpski dizajner promijenio spol i otkrio novo ime
Boris Scitar/Pixsell/Profimedia

obožava ga i lady gaga

'Sada si najljepša žena': Proslavljeni srpski dizajner promijenio spol i otkrio novo ime

Mia se nedavno povukla iz javnog svijeta iako je prije desetak godina 'žarila i palila' modnim svijetom, a lijepe riječi o njezinim kreacijama imao je i legendarni magazin Vogue

Poznati srpski dizajner Marko Mitanovski promijenio je spol, a sada je na društvenim mrežama otkrio novo ime. Naime, čovjek koji se proslavio svojim radom i trudom, a svojedobno surađivao i s Lady Gagom od sada se zove Mia. 

Srpski mediji pišu kako se dizajnerica prije izvjesnog vremena podvrgnula operaciji promijeni spola i s time ostvarila najveću želju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Boris Scitar/Pixsell)

Mia je sada na društvenim mrežama pokazala kako je proces uspješno završen, a rezultatima se pohvalila na svom Instagram profilu. 

Brojni obožavatelji odmah su 'zatrpali' društvene mreže komentirajući kako izgleda predivno, a neki su otišli korak dalje pa pisali da je sada najljepša žena u Srbiji. 

''Koliko si lijepa'', ''E ovo se zove prava ljepotica'', ''Napokon si ostvarila svoje snove i sada uživaj'', ''Predivna si mila'', ''Najljepša'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, Mia se nedavno povukla iz javnog svijeta iako je prije desetak godina 'žarila i palila' modnim svijetom, a lijepe riječi o njezinim kreacijama imao je i legendarni magazin Vogue. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!