Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Maltretirala druge, a onda joj se sve obilo o glavu pa se propila: 'Trijezna sam već sto dana'
Profimedia

skandalozna chrissy

Maltretirala druge, a onda joj se sve obilo o glavu pa se propila: 'Trijezna sam već sto dana'

Chrissy Teigen iza sebe ima niz skandala, a o njima je progovorila tek nakon što je mjesecima radila na tome da se opet uspije odreći alkohola

Supruga glazbenika Johna Legenda pojavila se u javnosti nakon što mjesecima nije javno istupala. Chrissy Teigen iza sebe ima niz skandala koji su je stigli posljednje vrijeme pa je tek ovih dana dala intervju za emisiju Today. Prvo je to njezino javno pojavljivanje od svibnja, a tijekom tog javnog istupa iskoristila je priliku da se osvrne na vlastiti problem s ovisnosti o alkoholu te progovori o zlostavljanju za koje je optužena. "Nadam se da mi ljudi mogu oprostiti", rekla je u svom javnom istupu.

Tijekom gostovanja u emisiji pohvalila se da je trijezna već sto dana te da je konačno čistog uma. "Uzbuđena sam, osjećam se jako dobro", rekla je Chrissy. Nije ovo prvi put da se bivša manekenka pokušala ostaviti alkohola, i u prosincu 2020. proglasila je mjesec dana da ne pije. U međuvremenu je ponovno posrnula, a tome su nesumnjivo kumovale optužbe da je zlostavljala ljude putem društvenih mreža. Ispričala se tako za uvredljive statuse i poruke koje je putem Twittera slala Courtney Stodden, Farrah Abraham i Michaelu Costellu. "Jednostavno nema isprike za moje grozne objave. Moje 'mete' ih nisu zaslužile. Nitko to ne zaslužuje. Mnogi od njih trebali su empatiju, razumijevanje i podršku, a ne moju zlobu. Bila sam trol i jako mi je žao", ispričala je Teigen i dodala da je tada svoje objave i obraćanja vidjela kao vid svog zločestog smisla za humor. 

Bila sam trol!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mislim da najviše naučimo iz trenutaka u kojima jako puno izgubimo, kada vam se svijet okrene naglavačke. Za mene je ovo bio trenutak u kojem sam sama sebi rekla da moram naučiti biti bolja, postati jača osoba i naučiti iz svega. Znam da zvuči kao klišej, ali drago mi je što se sve to dogodilo i učinilo me boljom, snažnijom osobom", zaključila je Teigen. Naime, nakon što je objelodanjeno da je u prošlosti maltretirala slabije od sebe putem društvenih mreža, Chrissy je izgubila niz unosnih poslovnih suradnji i postala je dijelom 'cancel' kulture.

Teigen je dodala da se želi promijeniti i kako bi bila što bolji uzor za svoju djecu - djevojčicu Lunu i dječaka Milesa. "Najteže od svega je bilo moje shvaćanje da sam ponašanjem zaista utjecala na druge ljude! Ne razmišljate u tom trenutku o utjecaju kojeg imate na druge ljude", zaključila je.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!