Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Bilo joj je neugodno: Angelina Jolie prvi put progovorila o odnosu s 15 godina mlađim glazbenikom
profimedia.hr

Novinari iskoristili trenutak

Bilo joj je neugodno: Angelina Jolie prvi put progovorila o odnosu s 15 godina mlađim glazbenikom

Novinari su iskoristili priliku i jednu od najljepših glumica na svijetu, Angelinu Jolie, indirektno pitali je li u vezi s glazbenikom The Weekndom

Slavna holivudska glumica Angelina Jolie posljednjih dana ponovno puni medijske stupce. Nakon što se pojavila na londonskoj premijeri filma 'Eternals' u pratnji petero djece, a potom i na premijeri istog filma u Rimu gdje su joj obožavatelji zamjerili katastrofalnu frizuru, odgovorila je konačno i na pitanje koje muči cijeli svijet onih koji prate zvijezde.

Je li u vezi s mlađahnim glazbenikom Abelom Makkonenom Tesfayjeom, poznatijim kao The Weeknd, koji je svojevremeno bio u vezi s Bellom Hadid?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Profimedia)

Već neko se vrijeme, naime, šuška o tome da joj je srce ukrao 15 godina mlađi The Weeknd, a prvi put su viđeni zajedno još ovog lipnja. Večera u Santa Monici, posjet njegovoj luksuznoj vili u Bel Airu... Sve su to trenutci koji su dodatno potpirili vatru da među njima postoji nešto više od prijateljstva i poslovne suradnje. 

Na premijeri filma 'Eternals', dok je zajedno s glumicom Salmom Hayek odgovarala na novinarska pitanja, Jolie su upitali jesu li njezina djeca više uzbuđena zbog uloge u filmu ili zbog njezine veze s Weekndom, što je prilično zbunilo Angelinu.

(FOTO: Profimedia)

"Jako su uzbuđeni zbog filma, ako je to ono što me pitate. Da, jako su uzbuđeni", odgovorila je Angelina Jolie s blagim smješkom, a na licu joj se mogla razabrati neugodnost. 

Dakle, o odnosu s Weekndom direktno nije rekla baš ništa, premda joj je novinarsko pitanje bilo jasno čim je u izjavi rekla "ako je to ono što me pitate". Međutim, ovo je prvi put da joj je netko postavio pitanje i pokušao prekinuti nagađanja o tome je li krenula dalje u svom ljubavnom životu, a njezinoj se neverbalnoj komunikaciji nitko nije nadao.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!