Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Srame je se: Rođakinja Kate Middleton godinama radi kao striptizeta, a kraljevska obitelj plaća joj za šutnju
AP

POZIRALA JE ZA PLAYBOY

Srame je se: Rođakinja Kate Middleton godinama radi kao striptizeta, a kraljevska obitelj plaća joj za šutnju

Kontroverzna rođakinja vojvotkinje Kate Middleton u posljednje se vrijeme u javnosti rijetko pojavljuje, ali ranije to nije bilo tako.

Kada se Kate Middleton prije 10 godina udala za princa Williama, britanskoj Kruni nipošto nije odgovarao veliki interes stranih medija za misterioznu rođakinju vojvotkinje, Katrinu Darling.

Naime, Katrina radi kao striptizeta, a osim što radi u klubovima vojvotkinjina rođakinja također nudi usluge čitanja iz tarot karata u nekim luksuznim londonskim hotelima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odmah nakon kraljevskog vjenčanja, Katrina se počela hvaliti svojom sestričnom kako bi dobila što više boljih poslova.

“Katrina je trčala okolo i predstavljala se kao kraljevska sestrična kada je Kate pokušavala preživjeti svoje prve dane kao službena članica monarhije i nije joj bilo lako”, ispričao je anonimni izvor za strane medije.

Ovu je obiteljsku vezu razotkrio Hugh Hefner, bivši vlasnik Playboya. Naime, tada je Katrini ponudio visoku svotu novca da se fotografira za njegov časopis na što je ona pristala.

(FOTO: INSTAGRAM)

“Katrina Darling, još jedna rođakinja britanske vojvotkinje Kate Middleton, izaziva senzaciju u rujanskom izdanju Playboya”, napisao je tada Hefner na svome Twitteru.

Sve ovo navelo je kraljevsku obitelj da postigne dogovor s Katrinom. Naime, kraljevska obitelj godinama joj je plaćala za šutnju, odnosno dogovorili su da ne spominje obiteljsku vezu s Kate.

Vezana vijest

Kate Middleton ELEGANTNO IZDANJE Kate Middleton prošetala u haljini od 140 kuna, evo gdje je i vi možete kupiti

Nakon više godina šutnje, sada se preselila iz Sunderlanda u London nedaleko od Kateine ​​kuće u Kensingtonskoj palači.

“Kate je obaviještena da Katrina sada živi u Londonu i da i dalje radi kao striptizeta. Jako je frustrirana zbog toga. Njezina obitelj čak ni ne poznaje Katrinu, a činjenica da još uvijek trguje svojim kraljevskim vezama je toliko razočaravajuća”, dodao je izvor.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!