Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ulaznice za koncert Arctic Monkeysa planule! Obožavatelji su mislili da je pala stranica jer su se rasprodale u rekordnom roku
AP Images

NEUGODNO IZNENAĐENJE

Ulaznice za koncert Arctic Monkeysa planule! Obožavatelji su mislili da je pala stranica jer su se rasprodale u rekordnom roku

Prevelika navala za koncert u Puli je dovela do rekordno brze prodaje ulaznice

Obožavatelji grupe Arctic Monkeys bili su izvan sebe prvo kada su čuli da njihov omiljeni bend stiže u pulsku Arenu, no nakon što je otvorena prodaja ulaznica za koncert 16. kolovoza 2022. godine, uslijedilo je još jedno iznenađenje. Navodno su ulaznice "planule" u prve tri minute otkada su puštene u prodaju koja je počela 10:00 sati.

Mnogi od njih su svoje nezadovoljstvo izrazili na Twitteru jer su od ranog jutra čekali da se otvori prodaja ulaznica za navedeni koncert, ali su ipak ostali bez nje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Što se događa? Točno u 10 sati sam bio online da kupim karte za koncert u Puli i odmah ih je nestalo iako sam htio bukirati karte za ložu", napisao je jedan od fanova.

Isto tako, brojni obožavatelji benda su smatrali kako je riječ o padu stranice za prodaju ulaznica ili o kakvoj drugoj tehničkoj poteškoći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arctic Monkeys (@arcticmonkeys)

"Arctic Monkeys što se dogodilo sa sistemom za prodaju karata za Hrvatsku? Stranica se srušila i nije nam dopustila da kupimo karte... Želim doći na vaš koncert od kada sam imao 15 godina", požalio se korisnik Twittera.

"Ako itko prodaje karte za koncert Arctic Monkeysa u Hrvatskoj ovdje sam! Stranica me samo izbacila i nisam mogla kupiti karte. Plakat ću!", napisala je tužna obožavateljica koja nije došla do svoje karte.

Na žalost obožavatelja, nisu bili u pravu kada su mislili da je riječ o propustu organizatora koncerta. Prevelika navala za koncert u Puli je dovela do rekordno brze prodaje ulaznice. Neki od obožavatelja su javili da su kroz tri minute od puštanja u prodaju, nestale sve ulaznice.

Prije dolaska u Pulu, imat će dva koncerta u Istanbulu koji će se održati također u kolovozu. 

Podsjećamo kako je ovo treći nastup Arctic Monkeysa u Hrvatskoj. Prvi put su kročili u Lijepu našu 2009. godine kada su nastupali u Splitu i drugi put, četiri godine nakon, na zagrebačkom INmusicu 2013. godine.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!