Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Jason Momoa se požailo Ellen: 'Starim. Moram na operaciju jer dobivam samo batine'
Screenshot YouTube

NIJE MU LAKO

Jason Momoa se požailo Ellen: 'Starim. Moram na operaciju jer dobivam samo batine'

"Volim svoj posao i malo se previše uzbuđujem – onda kada je riječ o godinama, znate, ja sam sada ostarjeli superheroj", otkrio je glumac iako izgleda puno mlađe od svojih vršnjaka

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca današnjice, Jason Momoa, online putem je gostovao u emisiji Ellen DeGeneres. Naime, 42-godišnji glumac nije mogao doći u show jer je bio u Londonu gdje je snimao novi nastavak DC-jevog filma - Aquaman 2 punog imena Aquaman and the Lost Kingdom koji će izaći tek u prosincu 2022. godine. 

Momoa je s Ellen podijelio zanimljivosti sa seta filma, među kojima su se našle i poprilično opasne ozljede do kojih je došlo kako bi nastale scene dostojne Aquamana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Starim. Zeznuo sam oči. Moram na operaciju, imam kilu, natukao sam rebra. Samo dobivam batine", poručio je Ellen koja ga je pitala o njegovim ozljedama.

Vezana vijest

Emilia Clarke i Jason Momoa 'MJESEC MOG ŽIVOTA' Emilia Clarke i Jason Momoa u pijanom zagrljaju: 'On uđe u sobu, a pomisliš: 'Moj čovječe''

"Bit će to sjajan film; svidjet će vam se", dodao je Jason Momoa koji je uvjerio Ellen kako mu je vid sasvim u redu. "Volim svoj posao i malo se previše uzbuđujem – onda kada je riječ o godinama, znate, ja sam sada ostarjeli superheroj", otkrio je glumac iako izgleda puno mlađe od svojih vršnjaka, pogotovo kada pokaže isklesani torzo i kosu koju mnogi prije njega i u ranijoj dobi krenu gubiti.

Voditeljica Ellen DeGeneres morala je pitati Momou o njegovom susretu s mladom glazbenicom Billie Eilish koju je upoznao zajedno sa svojom djecom na premijeri novog filma o kultnom špijunu Jamesu Bondu 'Za smrt nema vremena' ('No Time to Die').

Tom prilikom je otkrio kako je to bila "velika stvar" za njegovu djecu jer su zaluđeni s glazbenicom koju su imali prilike upoznati. Tada je voditeljica pokazala fotografiju Momoe s njegovom djecom kako poziraju s pop pjevačicom Billie Eilish na crvenom tepihu, a on je dodao: "Kada smo je vidjeli, jednostavno smo se izgubili".

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!