Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
On mu je pokušao uništiti mladost: Oglasio se čovjek koji je u stopu pratio princa Harryja
Profimedia

privatni istražitelj

On mu je pokušao uništiti mladost: Oglasio se čovjek koji je u stopu pratio princa Harryja

U intervjuu se ispričao princu Harryju s obzirom na to da mu je na neki način 'uništio' mladost, a imao je i neobično opravdanje za svoje ponašanje

Već smo pisali kako su kraljica Elizabeta, princ Charles i princ William na sve načine pokušali spriječiti emitiranje BBC-jevog dokumentarca 'The Princes and the Press' koji će, kako kažu sa spomenute televizije, osigurati 'kontekst odnosa prinčeva s medijima'. 

Buckinghamska palača, Kensingtonska palača i Clarence House ipak nisu uspjeli spriječiti emitiranje spomenutog dokumentarca koji je, slobodno možemo reći, iznenadio brojne obožavatelje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Profimedia) 

Sada se za britanske medije oglasio privatni istražitelj Gavin Burrows i otkrio na koje načine je u prošlosti dolazio do informacija s kraljevskog dvora, a priznao je i kako su britanski mediji prema članovima najpoznatije britanske obitelji prije 20 godina bili nemilosrdni. 

Otkrio je i kako je istraživao i prikupljao informacije o bivšim djevojkama prinčeva, a posebno se sjeća trenutka kada je pratio Chelsy Davy, djevojku koju je princ Harry ljubio sve do 2011. godine. 

(FOTO: Profimedia) 

''U osnovi, bio sam dio skupine ljudi koja mu je ukrala normalne tinejdžerske godine. 'Bilo je puno hakiranja govorne pošte, bilo je puno nadziranja njenih telefona i njenih kanala komunikacije. Chelsy bi se hvalila svojim prijateljima kad bi se išla vidjeti s njim'', rekao je privatni istražitelj. 

Vezana vijest

U intervjuu se ispričao princu Harryju s obzirom na to da mu je na neki način 'uništio' mladost, a imao je i neobično opravdanje za svoje ponašanje. 

''Bio sam pohlepan, uživao sam u kokainu i živio sam u stanju lažne veličine'', rekao je Burrows.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!