Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Jessie J šokirala emotivnom objavom: 'Rekli su mi da bebino srce više ne kuca'
Instagram

težak period

Jessie J šokirala emotivnom objavom: 'Rekli su mi da bebino srce više ne kuca'

Pjevačica je otkrila kako neće odgađati koncerte jer joj pjevanje pomaže u procesu izbjegavanja tuge. Brojni obožavatelji pružili su joj podršku komentirajući kako je jaka žena i pravi profesionalac

Planetarno popularna pjevačica, 33-godišnja Jessie J s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama u srijedu je podijelila tužnu vijest. Naime, talentirana umjetnica je izgubila bebu, a u emotivnoj objavi otkrila je kako se trenutno osjeća. 

Iako nije napisala u kojem mjesecu trudnoće je bila, Jessie je otkrila kako su joj liječnici na trećem ultrazvuku rekli kako bebino srce, nažalost, više ne kuca. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Jučer ujutro sam se s prijateljicom smijala i komentirala kako će mi biti teško odraditi večerašnju gažu da nikom ne kažem da sam trudna. Jučer popodne sam se bojala kako ću odraditi gažu da se ne slomim. Nakon trećeg ultrazvuka rekli su mi da se više ne čuju otkucaji srca… Jutros osjećam kako nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću požaliti što sam ovo objavila, a možda i neću. Ne znam’', napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Potom je otkrila kako neće odgađati koncerte jer joj pjevanje pomaže u procesu izbjegavanja tuge. Brojni obožavatelji pružili su joj podršku komentirajući kako je jaka žena i pravi profesionalac. 

Vezana vijest

''Ono što znam da želim je pjevati večeras. Ne zato što izbjegavam tugu ili proces, već zato što znam da će mi večerašnje pjevanje pomoći. Odradila sam dva nastupa u dvije godine i moja duša to treba. Danas još više. Znam da će neki ljudi misliti da bih trebala otkazati nastup, ali u ovom trenutku jasno znam jednu stvar. Počela sam pjevati kao mlada od radosti, da bih ispunila svoju dušu i terapiju ljubavi prema sebi, to se nikada nije promijenilo i moram to obraditi na svoj način'', dodala je Jessie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Za kraj je napisala kako je oduvijek maštala o trudnoći i djetetu, a obratila se i svim ženama koje se trenutno bore ili su se borile s ovim problemom. 

''Odlučila sam sama imati dijete jer je to sve što sam ikad željela, a život je kratak. Bilo je čudo i samo to što sam uspjela zatrudnjeti. To iskustvo nikad neću zaboraviti i znam da ću ga ponovo doživjeti. Još sam u šoku i preplavljena tugom, ali znam da sam snažna i znam da ću biti dobro. Znam i da su milijuni žena diljem cijelog svijeta osjetile ovakvu bol, a i puno veću. Osjećam se povezana sa svima vama bilo da vas poznajem ili ne poznajem'', napisala je za kraj. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!