Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kim Kardashian i Pete Davidson uhvaćeni na spoju, a Kanye se ne može pomiriti s prekidom: 'Molite za moju obitelj'
Profimedia

A ljubavni ugriz?

Kim Kardashian i Pete Davidson uhvaćeni na spoju, a Kanye se ne može pomiriti s prekidom: 'Molite za moju obitelj'

Dotjerana od glave do pete Kim se ruku pod ruku s novim partnerom uputila prema automobilu, a osmijeh nisu skidali s lica

Najpoznatija starleta na svijetu, 41-godišnja Kim Kardashian i 28-godišnji komičar Pete Davidson u ljubavnoj su vezi. Službena potvrda stigla je prije nekoliko dana, a slavni par svoju vezu više ne skriva. 

Zaljubljeni golupčići sada se zajedno pojavljuju u javnosti, a vrijedni paparazzi nedavno su ih uhvatili nakon romantične večere u skupocjenom restoranu u Santa Monici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR Australia (@popsugarau)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dotjerana od glave do pete Kim se ruku pod ruku s novim partnerom uputila prema automobilu, a osmijeh nisu skidali s lica. No, pratiteljima je za oko zapeo jedan detalj na Davidsovom vratu, a riječ je o ljubavnom ugrizu koji mu je, pišu obožavatelji, sigurno napravila jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu. 

Vezana vijest

Kim Kardashian i Pete Davidson VIŠE OD PRIJATELJA Kim Kardashian i Pete Davidson službeno su u vezi: Dovela ga je u dom Kris Jenner

I izvor blizak paru tvrdi kako su oboje jako sretni, a ako ovako nastave, kaže, ova ljubav mogla bi biti itekako ozbiljna. No, o braku ili djeci je još uvijek jako rano govoriti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pete Davidson (@petedaveidson)

No, izgleda da se bivši suprug spomenute starlete, popularni glazbenik Kanye West još uvijek ne može pomiriti s prekidom, a u intervjuu za američke medije otkrio je kako planira okupiti svoju obitelj. 

Kim Kardashian i Pete Davidson Fotogalerija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

''Dan zahvalnosti je vrijeme za obnavljanje obitelji. Jutros sam se osjećao jako blagoslovljeno jer sam se ustao, vježbao te imam mogućnost otići kući i vidjeti svoju suprugu i djecu. Rekao sam 'moja supruga i moja djeca', i želim da svi molite za moju obitelj'', rekao je Kanye. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!