Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Mladi finalist popularnog regionalnog glazbenog natjecanja preminuo u 36. godini
Facebook

kakva tragedija

Mladi finalist popularnog regionalnog glazbenog natjecanja preminuo u 36. godini

Brojni obožavatelji opraštaju se na društvenim mrežama, a emotivna objava njegove supruge s kojom ima dvoje djece nikoga nije ostavila ravnodušnim

Jasmin Hasić, nekadašnji natjecatelj i finalist u glazbenom showu 'Zvezde Granda' preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36. godini. 

Prema pisanju srpskih medija, Jasminu je dijagnosticiran tumor na bubrezima, a nedavno se podvrgnuo i operaciji u Turskoj. No, prije nekoliko dana zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo, a njegov odlazak potresao je glazbenu scenu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brojni obožavatelji opraštaju se na društvenim mrežama, a emotivna objava njegove supruge s kojom ima dvoje djece nikoga nije ostavila ravnodušnim. Inače, riječ je o statusu koji je Jasmina objavila samo nekoliko dana prije nego što je glazbenik napustio svijet. 

''Na kraju samo trag naših djela ostaje... Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milijun puta se slomi srce da bi postalo cijelo. Samo najjači postanu najbolji. A meni..., meni srce k'o kuća, toliko te ljudi voli i cijeni..., ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve'', napisala je Jasminova supruga. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!