Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Slavna manekenka ponovno šokira: 'Roditelji su me voljeli samo zbog ljepote'
Instagram

NOVI DETALJI IZ KNJIGE

Slavna manekenka ponovno šokira: 'Roditelji su me voljeli samo zbog ljepote'

Nakon što je prije samo mjesec dana otkrila da ju je slavni pjevač Robin Thicke neprimjereno dodirivao na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Blurred Lines', sada je progovorila i o drugim neugodnim događajima iz svog djetinjstva i mladosti.

Poznata manekenka Emily Ratajkowski svojim iskrenim priznanjima iz knjige 'My Body' posljednjih mjesec dana šokira svijet. Ranije je progovorila o neugodnom iskustvu na snimanju spota za pjesmu 'Blurred Lines' i tada je privukla veliku pažnju javnosti.

(FOTO: YOUTUBE)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sada se prisjetila kastinga na koji je išla još kao srednjoškolka.

Naime, jedan joj je agent na vrlo neugodan način komentirao fotografije.

“E ovo je izgled. Ovako znamo da je ova djevojka za je***“, govorio je dok je pregledavao njezin portfolio koji je ponijela sa sobom.

(FOTO: INSTAGRAM)

Emily je u svijet manekenstva ušla sa samo 12 godine, a često su joj na kastinzima i revijama govorili da je 'previše seksi'.

Rekla je da joj je zbog tih komentara rano dosadilo biti seks simbol. Javnost je sada šokiralo i to da su se čak i njezini roditelji htjeli okoristiti lijepim izgledom mlade manekenke. 

“Nikada se nisam puno molila, ali sjećam se da sam se kao mlada djevojka molila da mi Bog da ljepotu. Ljepota je bila način da budem posebna. Kada sam bila posebna, tada sam najviše osjećala roditeljsku ljubav. Oboma, a posebno mojoj majci, bilo je važno da se njihovu kćer doživljava kao lijepu“ iskreno je priznala manekenka.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!