Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Što se događa? Balkanska pjesma preko noći postala hit u svijetu, zaplesala i slavna Kardashianka
Instagram

'BOSANSKA KRALJICA'

Što se događa? Balkanska pjesma preko noći postala hit u svijetu, zaplesala i slavna Kardashianka

'Helikopter groznica' ne trese samo korisnike s područja Balkana! Ova pjesma, vjerovali ili ne, probila se na svjetsko tržište pa primjerice brojni Amerikanci plešu na ovaj hit

Na TikTok platformi svake godine 'oživi' nekoliko pjesama koje postanu pravi hit na ovoj društvenoj mreži. To se dogodilo i ovaj put, a pjesma o kojoj svi pričaju nije pjesma nekog svjetski poznatog glazbenika već čovjeka koji dolazi iz susjedne Bosne i Hercegovine. 

Riječ je o bosansko-hercegovačku pjesmi 'Helikopter' iz 2016. koju potpisuje glazbenik Fazlija. Helikopter, helikopter, para kofer, para kofer, helikopter, helikopter stihovi su zbog kojih su TikTokeri preko noći poludjeli. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, zanimljivo... 'Helikopter groznica' ne trese samo korisnike s područja Balkana! Ova pjesma, vjerovali ili ne, probila se na svjetsko tržište pa primjerice brojni Amerikanci plešu na ovaj, slobodno možemo reći, hit. 

Koliko je pjesma postala popularna najbolje dokazuje podatak da je na nju plesala i najstarija sestra Kardashian, milijunašica Kourtney. Spomenuta videosnimka u samo 72 sata skupila je više od sedam milijuna lajkova, a na njoj se pojavljuju i njezina kćer Penelope te zaručnik Travis Barker. 

@pandkourt

 

♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰

Naravno, iznenađeni obožavatelji s područja bivše Jugoslavije oduševljeno su komentirali videosnimku koja je postala virtualni hit, a ispod objave nizali su se komentari poput: ''Kardashianka je prava bosanska kraljica', 'Kada dolaziš u Bosnu?'... 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!