Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Nakon brojnih šuškanja, ovog puta nije šala? Rihanna na ovim fotkama djeluje kao da je trudna već par mjeseci
Profimedia

Šuška se, šuška

Nakon brojnih šuškanja, ovog puta nije šala? Rihanna na ovim fotkama djeluje kao da je trudna već par mjeseci

Valja naglasiti kako ovo nije prvi put da se počelo šuškati o Rihanninoj trudnoći

Vrlo često vijesti o trudnoći slavnih krenu kao glasine i najčešće se ispostave kao istinite pa se mnogi pitaju zašto obožavatelji smatraju da je 33-godišnja Rihanna trudna. Iako nikakve glasine nisu za sada potvrđene, mnogi su korisnici na društvenim mrežama raspravljaju o njezinoj mogućoj trudnoći.

Korisnik Twittera koji stoji iza profila The Academy je napisao: "Rihanna čeka prvo dijete s A$AP Rockyjem".

 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao što je bilo i očekivano, ta objava je dobila je 84.500 lajkova i gotovo 17.000 retweetova, ali naravno, za sada ništa nije službeno i ostaje na razini šuškanja.

Mnogi su komentirali fotografije s inauguracije prve predsjednice Barbadosa, Dame Sandra Prunella Mason, gdje se Rihanna pojavila u uskoj narančastoj haljini kroz koju se vidio zaobljeni trbuščić.

Rihanna Fotogalerija

 

 

 

 

 

 

 

 

Ipak, valja naglasiti kako ovo nije prvi put da se počelo šuškati o Rihanninoj trudnoći. To se već pričalo i 2019. godine.

Tada se našalila s glasinama u intervjuu koji je dala za Vogue i poručila: "Ne razmišljam o takvim stvarima. Ali, ne znam... to je Božji plan. Radujem se svim glasinama o trudnoći nakon ovog intervjua".

Mnogi su smatrali da je 33-godišnja pjevačica trudna i nakon pojavljivanja na Met Gali 2021. godine jer se pojavila u prevelikom outfitu.

Podsjećamo kako se počelo šuškati o vezi Rihanne i A$AP Rockyja još 2018. godine kada su primijećeni zajedno na reviji Louis Vuittona za Tjednu mode u Parizu.

Isto tako, krajem 2019. viđena je na koncertu A$AP Rockyja u Švedskoj, a već početkom iduće godine su ponovno uočeni zajedno na zajedničkom koncertu u New Yorku.

Do kraja prošle godine, Rihanna i Rocky uočeni su zajedno u više navrata i to čak na odmoru na Barbadosu, gdje su fotografirani dok su izmjenjivali nježnosti.

Ipak, sve je bilo jasno kada ju je Rocky u intervjuu za GQ 2021., nazvao "svojom damom" i "ljubavi svog života". "Mislim da kad znaš, znaš. Ona je ta", rekao je tada.

Iako za sada još nije službeno potvrđena trudnoća, prepuštamo vam da sami presudite jesu li glasine istinite ili ne.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!